Šeštadienį Klaipėdoje - svarbi "Koralo" dvikova

Šeštadienį Klaipėdoje - svarbi "Koralo" dvikova

Klaipėdos "Koralo" futbolininkai, turintys realias galimybes iškovoti Lietuvos salės futbolo aukščiausio A lygos ("Betsafe-Futsal A lyga") bronzos medalius, šeštadienį nuo 17 val. savo aikštėje (Taikos pr. 61A) kausis Vilniaus VDA ekipa. 

Tai bus paskutinės "Koralo" šio sezono namų aikštelės rungtynės, o čempionatą klaipėdiečiai pabaigs Kaune su vietos FK "Vytis" ekipa, kuri tęsia kovą dėl pirmosios vietos.

29 taškus turintis ir trečiąją vietą turnyro lentelėje užimantis "Koralas" dviem taškais lenkia artimiausią persekiotoją – Panevėžio FK "Baltija" klubą (27 tšk.).

Žvelgiant į VDA komandos situaciją, pastebima, jog didelės reikšmės ši dvikova vilniečiams neturi. Sostinės komanda rikiuojasi turnyrinės lentelės viduryje ir į prizines vietas - nesitaiko. 

Priminsime, kad Lietuvai reikšmingą sausio 13-ąją „Koralas“ vyko į Vilnių, iš kurio grįžo be taškų. VDA ekipa laimėjo rungtynes rezultatu 3:2, o visi įvarčiai buvo pelnyti po pertraukos. Taigi klaipėdiečių motyvacija - dviguba. Noras ne tik pasiekti revanšą bei prieš paskutinįjį čempionato turą turėti realius šansus pasidabinti "Futsal A lygos" medaliais! 

Traumų išretintam „Koralui“ reikalingas kiekvieno klaipėdiečio palaikymas. Klaipėdos „Koralas“, klubo rėmėjai ir partneriai, kaip įprasta, paruošė staigmenų ir prizų žiūrovams.

Įėjimas į rungtynes - nemokamas. Kviečiame visus Klaipėdos sirgalius ateiti ir palaikyti savo miesto komandą lemiamoje pirmenybių stadijoje. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder