Šokių festivalyje Klaipėdoje - beveik 300 dalyvių

Šokių festivalyje Klaipėdoje - beveik 300 dalyvių

Klaipėdos "Akropolis" praėjusį savaitgalį tapo didžiule šokių aikštele. Beveik 300 dalyvių iš uostamiesčio ir Vakarų Lietuvos miestų dalyvavo prekybos ir pramogų centre surengtame vaikų šokių festivalyje "Sidabrinės snaigės 2017".

"Tai buvo vienas įspūdingiausių renginių "Akropolyje" - išskirtinis ir dalyvių gausa, ir smagia nuotaika. Įvairūs festivaliai, renginiai moksleiviams jau tapo svarbia Klaipėdos "Akropolio" gyvenimo dalimi - labai džiugu, kad kaskart sulaukiame vis daugiau dalyvių, o geografija plečiasi. Šiemet sulaukėme svečių net iš Mažeikių", - sako Klaipėdos "Akropolio" valdytojas Ovidijus Zibalis.

Į tris amžiaus grupes suskirstyti jaunieji šokėjai turėjo įveikti nemažą jaudulį - juk šį kartą juos vertino ne tik gausiai susirinkę žiūrovai, bet ir reiklūs teisėjai. Šokių konkurso vertinimo komisija, kurią sudarė Klaipėdos universiteto Menų akademijos Šokių katedros docentė Violeta Milvydienė, Europos ir pasaulio čempionas, buvęs sportinių šokių kolektyvo "Žuvėdra" narys, projekto "Šok su manimi" trečiosios vietos laimėtojas, šokių centro "Mondo" vienas iš įkūrėjų ir treneris Ernestas Monginas bei aerobinės gimnastikos nacionalinės kategorijos teisėja Irina Orech, buvo įpareigota išrinkti po penkis geriausius pasirodymus kiekvienoje amžiaus grupėje.

Pagrindiniai prizai - nugalėtojų taurės - jauniesiems šokėjams buvo įteikti už geriausią šokio techniką, stilių, originalumą, geriausią šokio choreografiją. Komisija taip pat išrinko ir apdovanojo pasirodymus, kurie pelnė vertinimo komisijos simpatijos taures. Renginio dalyviai, kurie nelaimėjo prizinių vietų, buvo gausiai apdovanoti medaliais, diplomais, rėmėjų dovanėlėmis bei trofėjais.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder