Spartakiada artėja finišo link

Spartakiada artėja finišo link

Daugiau nei pusmetį trunkanti Klaipėdos uosto įmonių darbuotojų spartakiada artėja finišo link. Pasibaigus tinklinio, smiginio, stalo teniso, boulingo ir lengvosios atletikos rungtims akivaizdžiai pirmauja AB Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos (KLASCO) darbuotojai.

Pastarieji pirmąsias bendrakomandines vietas iškovojo boulingo ir smiginio varžybose, o visose kitose jau įvykusiose - tinklinio, stalo teniso ir lengvosios atletikos rungtyse liko antri.

Taigi, KLASCO darbuotojai po penkių rungčių savo sąskaitoje turi 8 taškus.

Antrąją vietą su 13 taškų kol kas užima Vakarų laivų gamyklos komanda (tinklinio ir stalo teniso varžybose buvo pirmi, smiginio varžybose - treti, boulingo ir lengvosios atletikos varžybose - ketvirti).

Trečioje pozicijoje su 17 taškų įsitaisė "Begos" komanda (lengvosios atletikos varžybose buvo pirmi, smiginio - antri, tinklinio ir stalo teniso - treti).

Taip pat spartakiadoje dar varžosi VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, "Klaipėdos Smeltė", "DFDS Seaways", KLASCO trąšų terminalas ir šios spartakiados debiutantai "Euroauto prekyba".

Šios komandos nuo lyderių trejetuko atsilieka mažiausiai 6 taškais. Dar vyksta krepšinio ir futbolo varžybos, tad komandų rikiuotė dar kis.

Šio mėnesio pabaigoje turėtų vykti spartakiados uždarymo šventė. Jos metu bus apdovanotos sportiškiausios miesto įmonės ir darbuotojai.

Nuo 2001 metų KLASCO iniciatyva organizuojamos žaidynės per kelerius metus išaugo į itin rimtas varžybas ir kasmet suburia per 300 sportiškiausių įvairių įmonių darbuotojų.

KLASCO - neabejotina lyderė

Įdomu pastebėti, kad KLASCO ekipa yra tituluočiausia šios spartakiados dalyvė. Ji pirmąją vietą iškovojo net aštuonis kartus - 2004, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013 ir 2014 metais. Dar tris kartus buvo per plauką nuo čempionų titulo (2002, 2003 ir 2009 metais).

Kitų įmonių atstovai nugalėtojais yra tapę daugiausiai du kartus.

Praėjusiais metais žaidynėse triumfavo Vakarų laivų gamyklos komanda. Čempionais jie buvo tapę ir 2005 metais.

Daugybę metų spartakiadą organizuojanti sporto klubo "Audra" vadovė Birutė Gapšienė pasidžiaugė, kad KLASCO iniciatyva prieš 15 metų pradėtos žaidynės toliau sėkmingai gyvuoja.

"Ši spartakiada yra ne tik kova sporto aikštelėse, bet ir puiki proga pabendrauti su kolegomis ne darbo metu. Labai svarbu, kad žmonių norą ir entuziazmą sportuoti palaiko įmonių vadovai, kurie supranta, kad darbuotojai yra pagrindinis jų turtas, o investicija į sveikatą ir geras emocijas visada atsiperka", - kalbėjo B. Gapšienė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder