Sporto klube - VE.lt naujienos

Sporto klube - VE.lt naujienos

Vienas šiuolaikiškiausių ir klaipėdiečių pamėgtas sporto klubas "Klaipėda Gym" neatsilieka nuo naujovių - klubo lankytojams įdiegtas liečiamu ekranu kompiuteris, kuriame galima pasiskaityti išskirtinai internetinės svetainės VE.lt naujienas.

"Džiugu, kad sporto klubo lankytojams galime pateikti ne tik sveiko gyvenimo būdo ir sporto žinių, bet ir suteikti galimybę sužinoti daug įdomios informacijos apie Klaipėdą, Lietuvos ir pasaulio aktualijas", - sakė sporto klubo "Klaipėda Gym" vadovas Tadas Vilkas.

Nors šis naujausias technikos klyksmas įdiegtas vos daugiau nei dvi savaitės, tačiau klubo lankytojai spėjo pamėgti šią naujovę.

"Kiek pastebiu, didžioji dauguma lankytojų per pratimų pertraukėles prieina prie ekrano, seka naujienas, domisi vykstančiais įvykiais. Ypač žmonės yra pamėgę VE.lt video naujienas. Filmukus lankytojai stebi ir aptarinėja būriais", - pabrėžė T. Vilkas.

Anot jo, tai itin nusisekęs projektas.

"Nė viename sporto klube nieko panašaus nemačiau. Tokia idėja kilo pačiam. Visada stengiamės, kad mūsų klientai būtų stebinami naujovėmis", - kalbėjo T. Vilkas.

"Amberton Klaipėda" įsikūrusiame sporto klube lankytojai gali mėgautis "Technogym" firmos treniruokliais, svertiniais treniruokliais su lynais, stacionariais dviračiais, laiką leisti žaisdami stalo tenisą, plaukiodami baseine ar mėgaudamiesi pirčių ir saunų kompleksu.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder