Stalo tenisininkėms - mero padėka

Stalo tenisininkėms - mero padėka

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas į Miesto rotušę pasikvietė ir už skambias pergales apdovanojo Klaipėdos miesto VSTA-ETNA moterų stalo teniso komandą.

Klaipėdietės Kaune vykusiame Lietuvos stalo teniso komandinio čempionato finaliniame etape, kuriame dalyvavo stipriausios 2016-2017 m. sezono komandos, neturėjo lygių.

Klaipėdietės kovoje dėl aukso medalio rezultatu 5:1 įveikė Panevėžio "KKSC-Fuksas" ekipą. Uostamiesčio atstovės Lietuvos čempionėmis tapo trečiąkart iš eilės, o per visą istoriją - net šeštąjį kartą.

Klaipėdos VSTA-ETNOS komandos gretose varžėsi Auksė Gecevičiūtė, Anželika Petrauskienė, Violeta Reliūgė ir Kristina Kazlauskaitė. Komandos vadovai - Ričardas Grigaliūnas ir Silverijus Puotkalis.

"Džiugina Jūsų pastovumas šio auksinio skrydžio orbitoje. Tokie rezultatai - puikus miesto vardo garsinimas. Tikiuosi, tikiu ir linkiu, kad šią gražią auksinę tradiciją puoselėtumėte ir toliau", - čempionėms bei jų vadovams sakė V. Grubliauskas.

Klaipėdos stalo teniso moterų komandos VSTA-ETNA sudėtis: Auksė Gecevičiūtė, Anželika Petrauskienė, Violeta Reliūgė ir Kristina Kazlauskaitė. Komandos vadovai - Ričardas Grigaliūnas ir Silverijus Puotkalis.

Komanda treniruojasi "Vakarų stalo teniso akademijoje".

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder