„Sūduva“ užtikrintai žengė į taurės pusfinalį

„Sūduva“ užtikrintai žengė į taurės pusfinalį

Hegelmann LFF taurės trečiosese ketvirtfinalio rungtynėse susitiko Vilniaus „Vytis“ ir Marijampolės „Sūduva“.

Praeitame ture abi komandos savo varžovus įveikė užtikrintai: marijampoliečiai šventė pergalę 3:0, o vilniečiai savo varžovus sutriuškino rezultatu 4:0.

Svečių komanda nuo pat rungtynių pradžios demonstravo užtikrintą žaidimą, o pirmasis įvartis kristi galėjo jau 6 minutę, tačiau Josipo Tadičiaus smūgiuotas kamuolys atsimušė į virpstą. Vos po kelių akimirkų Valerijs Šabala tarsi per treniruotę, iš kelių metrų atstumo, pasiuntė kamuolį į vartus ir išvedė marijampoliečius į priekį.

Pirmąją savo progą Vilniaus „Vytis“ susikūrė 23 minutę, kuomet į greitą ataką pabėgęs Andrius Kazakevičius nesunkiai suklaidino savo varžovą, tačiau jo smūgį atrėmė Ivanas Kardumas. Kitoje aikštės pusėje „Sūduva“ ir toliau užtikrintai realizavo savo progas.

Antrąjį savo įvartį pelnė be priežiūros baudos aikštelėje paliktas V.Šabala. Pirmame kėlinyje daugiau įvarčių žiūrovai neišvydo ir komandos į rūbinę patraukė marijampoliečiams pirmaujant 2:0.

Antrasis kėlinys prasidėjo klampiu abiejų komandų žaidimu, kamuolys daug laiko praleido aikštės viduryje ir retai priartėdavo prie vartų. Po pertraukos „Sūduva“ atliko 4 keitimus ir leido aikštėje pasirodyti kiek mažiau žaidimo laiko sulaukiantiems žaidėjams. Sužaidus kiek daugiau nei valandą „Vyčio“ ekipa taip pat bandė gyvinti žaidimą keitimu, aikštę paliko Ibrahimas Sory Soumahas, o į kovą žengė Kody Maude.

„Sūduva“ tuo metu išnaudojo savo paskutinį keitimą – aikštėje pasirodė Linas Klimavičius, o ant atsarginių žaidėjų suolo sėdo Aleksandaras Živanovičius. „Sūduva“ užtikrintai laikė vadžias savo rankose ir varžovams net neleido pagalvoti apie vartų šturmą.

Paskutiniu rungtynių smūgiu, pasižymėjo po ilgo laiko į „Sūduvos“ gretas sugrįžęs Linas Klimavičius ir marijampoliečiai šventė pergalę rezultatu 3:0. 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder