"Švyturio" arenoje - akcijos ir technologinės naujovės

"Švyturio" arenoje - akcijos ir technologinės naujovės

Šeštadienį ir sekmadienį Klaipėdos "Švyturio" arenoje vyks lemiamos draugiško tarptautinio aštuonių ekipų Vlado Garasto taurės turnyro kovos. Dėl turnyro, kuris yra skirtas Klaipėdos krepšinio klubo "Neptūnas" 50-ies metų jubiliejui paminėti, nugalėtojo vardo komandos kausis didžiajame finale sekmadienį nuo 17.30 val.

Prieš šią dvikovą sekmadienį nuo 15 val. vyks kova dėl trečiosios vietos.

Kurios ekipos susitiks finale, o kurios - mažajame finale, paaiškės šeštadienį "Švyturio" arenoje po 15 val. ir 17.30 val. vyksiančių rungtynių. Žemesnes vietas pogrupiuose užėmusios ekipos tęs kovas dėl 5-8 vietų Palangos sporto arenoje.

Vakar vėlai vakare "Švyturio" arenoje dėl pirmosios vietos pogrupyje kovojo praėjusio Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezono finalininkai - Klaipėdos "Neptūnas" ir Kauno "Žalgiris".

Kitame pogrupyje Palangoje vakar dėl pirmosios vietos susitiko Vilniaus "Lietuvos rytas" ir Rimo Kurtinaičio treniruojama Maskvos srities "Chimki" (Rusija) ekipa.

Metimai nuo vidurio linijos

Turnyro metu vyksta loterija, kurios metu vienu metimu galima laimėti metinę "CSC Telecom Klubo" narystę. Net du turnyro žiūrovai, išrinkti burtų keliu, nuo aikštės vidurio pataikė į krepšį ir laimėjo šią narystę.

LAIMINGASIS. Vlado Garasto taurės turnyro pertraukėlės metu nuo aikštės vidurio į krepšį pataikė ir metinę "CSC Telecom Klubo" narystę laimėjo Martynas Matilionis.

Visą 2014-2015 m. sezoną renginius patogiai iš savo vietos VIP klube stebės Alfonsas Stonkus ir Martynas Matilionis.

Dalyvauti šioje loterijoje šansas žiūrovams suteikiamas kiekvienų varžybų metu iki pat turnyro pabaigos.

Vaikams - 200 nemokamų kvietimų

"Švyturio" arena vaikams padovanojo net 200 kvietimų į Vlado Garasto taurės turnyrą.

Apsilankyti turnyre ir išvysti pajėgius Europos klubus jau turėjo bei dar turės galimybę vaikai iš socialinės rizikos šeimų bei turintys įvairių sveikatos sutrikimų. Tarp jų - labdaros ir paramos fondo "Dienvidis", Litorinos mokyklos, Klaipėdos vaikų globos namų "Danė", "Medeinės" mokyklos, Klaipėdos vaikų globos namų "Rytas" ir Klaipėdos vaikų globos namų "Smiltelė" vaikai.

Taip pat tokia teisė suteikta Klaipėdos Ievos Simonaitytės pagrindinės mokyklos ir Atviros erdvės jaunimo centro vaikams.

"Švyturio" arena naikina eiles

"Švyturio" arenoje įdiegta užsakymo ir atsiskaitymo sistema, kuri suteikia galimybę arenos lankytojams pasirūpinti užsakymu būnant namuose dar prieš renginį ir naikinanti eiles - visa tai tam, kad žiūrovas galėtų visą dėmesį skirti išsirinktam renginiui, koncertui ar varžyboms.

Vlado Garasto taurės turnyro metu pirmieji šią "Švyturio" arenos naujovę išbandė "CSC Telecom Klubo" nariai. Pastariesiems tereikėjo atsisiųsti mobilią aplikaciją, skenuoti kodą, išsirinkti užsakymą ir už jį sumokėti. Užsakymas buvo pristatomas tiesiai į žiūrovo vietą renginio metu.

"Jau pirmąją dieną sistemą išbandė 25 procentai "CSC Telecom Klubo" narių. Šis skaičius nuteikia ypač pozityviai, sistemą būtinai plėsime ir į kitus sektorius. Akivaizdu, kad klientams tai yra tiek dar viena nauja ir įdomi pramoga, tiek patogus užsakymo būdas", - teigė "Švyturio" arenos Klientų aptarnavimo vadovė Laura Kazakauskienė.

Pasak mobiliųjų atsiskaitymų sprendimą pristačiusios benrovės "WoraPay" vadovo Aurimo Bako, panaši sistema, kai gauni paslaugą savo sėdimoje vietoje, jau buvo išbandyta kitose arenose, tačiau "Švyturio" arena buvo pirmoji, kuri leido tai atlikti iš namų.

"Skaičiai kalba už save. Panašu, kad klaipėdiečiai imlūs naujovėms, kurių pristatysime dar daugiau. Arenoje naudojama sistema puikiai integruojasi tiek su maitinimo proceso optimizavimu, tiek su atgalinio ryšio surinkimu ir panašiai", - kalbėjo "WoraPay" vadovas.

"Švyturio" arenoje įdiegta ir daugiau naujovių: VIP ložių aukšte įrengta pramogų zona vaikams, eksponuojami žinomų fotomenininkų darbai (Saulius Jokužys, Vitalijus Janušonis, Virgilijus Skuodas, Vytas Karaciejus, Artūras Šeštokas, Virgilijus Jankauskas, Robertas Gabrys). Veikia nemokamas Wi-Fi internetas VIP ir Klubo aukštuose.

Su Vlado Garasto turnyru startuoja ir atsinaujinusi "Švyturio" arenos svetainė www.svyturioarena.lt. Joje galima rasti naujausią informacija apie artėjančius renginius, geriausius pasiūlymus ir naujienas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder