"Švyturio" arenoje žais ir D. Sabonis

"Švyturio" arenoje žais ir D. Sabonis

Gausiai į Klaipėdos „Švyturio“ areną plūstantys sirgaliai pirmieji turės progą pamatyti vieną iš NBA rungtyniaujančių lietuvių. Klaipėdoje ant arenos parketo išbėgs Domantas Sabonis, kuris nevyko į Ispaniją ir praleido pirmąją Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės dvikovą.

Dainius Adomaitis sekmadienio rungtynėms neregistruos Jono Valančiūno, Ado Juškevičiaus, Gyčio Masiulio ir Martyno Echodo.

Sirgaliai, kurie dar neturi bilietų į šio vakaro rungtynes, gali nenusiminti. Prekyboje dar yra vakar išleistų papildomų bilietų, todėl aistruoliai dar turi proga pamatyti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę gyvai. O tokių progų šiais metais bus tik dvi - sekmadienį Klaipėdoje ir rugpjūčio 12 dieną Kaune.

Pirmosios rungtynės pasaulio čempionate Kinijoje vyks rugsėjo 1 dieną su Senegalo rinktine. Antrasis susitikimas su Kanados rinktine vyks rugsėjo 3 dieną, o grupės kovas lietuviai baigs rugsėjo 5 dieną dvikova su Australijos ekipa. Į kitą etapą pateks dvi geriausios grupės komandos.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sudėtis rungtynėms su Suomija: Mantas Kalnietis, Lukas Lekavičius, Žygimantas Janavičius, Marius Grigonis, Renaldas Seibutis, Jonas Mačiulis, Arnas Butkevičius, Rokas Giedraitis, Edgaras Ulanovas, Domantas Sabonis, Eimantas Bendžius, Mindaugas Kuzminskas, Paulius Jankūnas, Martinas Gebenas.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder