"Švyturio" lyga nori erdvesnės salės

"Švyturio" lyga nori erdvesnės salės

Daugelį metų Klaipėdoje vykusios miesto krepšinio A lygos pirmenybės šį sezoną nestartavo, tačiau kitąmet Klaipėdos krepšinio federacija planuoja surengti atviras miesto krepšinio pirmenybes, kuriose galbūt varžytųsi Gargždų, Kretingos ir kitų artimų miestelių komandos.

Tuo tarpu kol Kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) nevyksta A lygos pirmenybės, laisvą salės laiką nori užimti Klaipėdos "Švyturio" mėgėjų lyga, vienijanti 45 komandas.

Antradienį šios lygos direktorius Andrius Aušra ir kelių komandų atstovai lankėsi pas Klaipėdos merą Vytautą Grubliauską su prašymu sudaryti jiems sąlygas varžytis minėtoje sporto salėje.

"Mes už varžybų laiką susimokėsime, tik skirkite mums salę. Mes nesakome, kad Kūno kultūros ir rekreacijos centre rungtyniautų visos mūsų komandos, užtektų, kad žaistų devynios "Mero taurės" pogrupio ekipos. Kitos komandos rungtyniaus kitose sporto salėse", - teigė A. Aušra.

Meras patikino, kad darys viską, jog "Švyturio" lygai, kuri sparčiai progresuoja, būtų sudarytos kuo geresnės sąlygos.

"Vakarų ekspreso" pakalbintas  Kūno kultūros ir rekreacijos centro vadovas Vytautas Platūkis teigė, jog šį klausimą galima išspręsti, tik reikia kalbėtis, ieškoti bendro kompromiso, derinti tvarkaraščius.

"Sausio mėnesio viduryje šioje sporto salėje prasidės miesto senjorų pirmenybės, kuriose varžysis aštuonios komandos. Taip pat minėtoje sporto salėje treniruojasi bei varžybose dalyvauja Klaipėdos "Naftos-Universiteto", "Fortūnos" komandos, Klaipėdos Vlado Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtiniai. Reikia sėsti prie derybų stalo ir susiderinti tvarkaraštį. Mes esame už tai, kad tik sportuotų kuo daugiau žmonių", - kalbėjo V. Platūkis.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder