"Švyturio" lyga ruošiasi rekordui

"Švyturio" lyga ruošiasi rekordui

Ketvirtadienį Klaipėdos "Švyturio" krepšinio mėgėjų lygos įkūrėjas Andrius Aušra, naujasis lygos direktorius Vaidas Pažemeckas ir komandų vadovai uostamiesčio merui Vytautui Grubliauskui pristatė ateinančio sezono vizijas ir planus.

Tikimasi, kad spalio viduryje prasidėsiančiame čempionate įvairiose grupėse dalyvaus maždaug pusšimtis komandų. "Registracija vyksta iki spalio 4 dienos, tad tikslaus komandų skaičiaus dar negalime pasakyti", - teigė A. Aušra.

Jis pasidžiaugė, kad lyga kasmet plečiasi. "2010-2011 m. varžėsi 21, 2011-2012 m. - 34, 2012-2013 metais - 45 komandos. Malonu, kad judame į priekį. Mes taip pat atliekame tam tikrą sveikatinimo, užimtumo misiją: pernai sportavo maždaug 700 žmonių, šį sezoną tikimės, jog sportuos apie 800 klaipėdiečių", - aiškino "Švyturio" krepšinio lygos įkūrėjas.

V. Grubliauskas pabrėžė, kad ši lyga iš gerosios pusės pranoko jo lūkesčius. "Tiesa pasakius, nesitikėjau, kad masiškumas didės tokia dinamika. Jūsų lyga gerąja prasme plinta lyg epidemija. Jūs mus džiuginate gerais darbais", - kalbėjo Klaipėdos meras.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder