"Švyturio" lygos čempionai - "Alnis-Adrijus"

"Švyturio" lygos čempionai - "Alnis-Adrijus"

Savaitgalį Kūno kultūros ir rekreacijos centre finišavusiame debiutiniame Klaipėdos "Švyturio" krepšinio mėgėjų lygos sezone triumfavo "Alnio-Adrijaus" komandos krepšininkai.

Pastarieji didžiajame finale po atkaklios kovos rezultatu 76:71 (14:16, 24:17, 20:15, 18:23) įveikė "Danvitės" komandos vyrus.

"Alnio - Adrijaus" komanda akivaizdžiai geriau kovojo dėl atšokusių kamuolių - sugriebė 50, o varžovai - 33.

Nugalėtojus į pergalę vedė Demas Mockus, pelnęs 21 tašką ir atkovojęs 7 kamuolius, 18 taškų pridėjo Aivaras Bartašius, po 12 - Antanas Montrimavičius (atkovojo 9 kamuolius) ir Nerijus Jonaitis (atkovojo 8 kamuolius).

Vicečempionų ekipoje labiausiai išsiskyrė Mantas Paulauskas, surinkęs 22 taškus, 16 pridėjo Jonas Lisauskas, 15 - Aidas Viršilas.   

"Jaučiamės kaip čempionai. Sezonas buvo labai ilgas, varginantis, na bet dabar esame laimingi, kad viskas taip super pavyko. Pasiekėme tai ko ir norėjome, - po pergalingų rungtynių kalbėjo čempionų treneris Martynas Mažeika.

- Intriga tvyrojo iki pat rungtynių pabaigos, finalas tikrai buvo geras ir įdomus", - pridūrė strategas.

Trečioji vieta atiteko žvaigždžių kupinoje (šį sezoną rungtyniavo Eurelijus Žukauskas, Osvaldas Kurauskas, Tadas Petravičiu, Andrius Laumenis ir kiti) "Emvadara - Šalna" ekipai. Jie rezultatu 75:61, įveikė Palangos "Lokiai-Ega Group" komandą.

Prie bronzos medalių daugiausiai prisidėjo Dainius Sodis, surinkęs 18 taškų ir "Neptūno" komandos direktorius Osvaldas Kurauskas, pelnęs 17 taškų.

"Buvome ir greitesni, ir taiklesni ir nugalėjome. Rungtynės nebuvo sunkios. Žymiai sunkiau buvo ketvirfinalyje ir pusfinalyje. Tikrai buvo sunkiau, - teigė "Emvadara - Šalna" žaidėjas Marius Stačkaitis.

- Trečia vieta yra geriau negu antra. Antrosios vietos nugalėtojai neturės tokios šventės kaip mes. Kaip švęsime? Eisime į biblioteką", - šmaikštavo žaidėjas.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder