Uždaros sporto klubo „Okinava“ varžybos „Išlik aktyvus kitaip"

Uždaros sporto klubo „Okinava“ varžybos „Išlik aktyvus kitaip"

Lietuvos kiokušin karatė federacijos (LKKF) planuose – nauji projektai, treniruotės rinktinei, virtualios kata ir fizinio pasirengimo varžybos,  net egzaminai.

Kitokio modelio Kata vaizdo įrašai jau sukurti ir nufilmuoti sporto klubo „Okinava“ prezidentės ir pateikti Lietuvos kiokušin karatė klubų nariams ruoštis gegužės 2d. Lietuvos moksleivių varžyboms tiesiogiai.

Nuotolinių treniruočių idėja sužavėjo ir sporto klubo „Okinava“ narius, jų tėvus, nes jaunimas gali prasmingai, kitaip ir naudingai leisti laiką namuose.

Dianos Mačiūtės vadovaujamame Klaipėdos „Okinavos“ klube tiesiogiai per ZOOM platformą sportuoja apie 80 proc. narių. Sportininkai treniruojasi atskirose grupėse pagal amžių, pradedančiųjų ar pažengusiųjų lygį. Visi įsitraukę į bendravimą, refleksiją ir rungtyniavimą vykdant įvairias siunčiamas trenerių užduotis.

Sporto klubo „Okinava“ instruktoriams atsirado poreikis išbandyti save, rengiant varžybas tiesiogiai. Uždaros klubo varžybos "Išlik aktyvus kitaip" įvyko karantino metu, balandžio 26 dieną, sekmadienį, dalyvaujant virš 60 klubo narių. Varžybas vesti padėjo 3 teisėjai, 2 tiesioginės platformos administratoriai ir varžybų sekretorius.

Varžybų tikslas buvo suteikti galimybę, kiekvienam klubo nariui, pademonstruoti puikią judesių ir pratimų atlikimo techniką (laikysena, kūno pozos, judesių amplitudė, judesių kontrolė) netradicinėmis sąlygomis, panaudojant namų įrankius kitaip.

Kategorijos buvo suskirstytos pagal amžių, mergaitės ir berniukai atskirose grupėse.

Visi dalyviai buvo apdovanoti medaliais, kurie bus įteikti pasibaigus karantinui.

Pakelbti specialių prizų laimėtojai: N. Kvasys, E. Puceta, D. Kairys ir Ž. Novikova.

Visi buvo laimingi ir su šypsenomis ekrane, klausinėjo ar bus dar tokių varžybų. Tai ženklas, kad einame teisingu keliu.

Karantinas – ne kliūtis sportuoti, varžytis ar gerai pralesiti laiką kartu. Todėl, tai tik pirmasis Sporto klubo „Okinava“ žingsnelis link dar įdomesnių idėjų įgyvendinimo.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder