Vitalijaus Cololo mirties sukrėsti bendražygiai: kol kas sunku patikėti, kad jo nebėra

Vitalijaus Cololo mirties sukrėsti bendražygiai: kol kas sunku patikėti, kad jo nebėra

Pirmadienį eidamas 46-uosius viešėdamas Ispanijoje, po ligos komplikacijų, mirė humoristas ir televizijos laidų vedėjas Vitalijus Cololo. Jo mirties sukrėsti bendražygiai sako, kad tai buvo ne tik puikus kolega, bet geras draugas.

V. Cololo – renginių vedėjas, humoristas, aktorius, režisierius, bei pedagogas. Jis buvo puikiai žinomas televizoriaus žiūrovams iš tokių laidų kaip „Tegyvuoja karalius!“, „Šeštadienio šou“, „Šapro šou“, „Kioskelis“, „Puikusis šou“, „Dzin“, humoro šou „Prajuokink mane“ ir „ Juoko kovos“ komisijos narys, „Iššūkis žvaigždėms“, „Žvaigždžių duetai“ ir begalėje kitų televizijos projektų, renginių. Anot delfi.lt, V. Cololo mirė ligoninėje po komplikacijomis pasibaigusio uždegimo.

Po netikėtos žinios apie draugo mirtį sunkiai žodžius rinko televizijos laidų vedėjas, prodiuseris Arūnas Valinskas.

„Vitalijų pažinojau darbe ir ne tik. Kol kas labai sunku suderinti vieną mintį su kita ir suvokti, kad Vitalijus mirė. Jis atrodo nesuderinamas su tokiu dalyku, – portalui LRT.lt sakė A. Valinskas. – Jis iš tiesų buvo toks žmogus, kaip šviesios atminties Vytautas Šerėnas.

Jie abu nebuvo baigę aktorinio meistriškumo, bet jie abu buvo aktoriai, jie buvo artistai nuo Dievo. Jie buvo kūrybininkai, kuriems buvo padovanota kažkas iš aukščiau ir jie kūrė kitų žmonių džiaugsmui. Kaip buvo sunku suprasti, kad nėra Vyto, taip dabar nelengva suvokti, kad nebėra Vitalijaus. Juolab kad, 45-erių metų vyras dar šiek tiek per jaunas išeiti.“

Režisierius Emilis Vėlyvis, sužinojęs apie bičiulio mirtį, buvo šokiruotas. „Jis buvo nuostabus bičiulis ir unikalus aktorius, nepakartojamas aktorius tiek dirbdamas su Šapru (Vytautu Šapranausku – aut. pastaba). Visa jo kūryba tai patvirtina“, – portalui LRT.lt sakė E. Vėlyvis.

E. Vėlyvis su V. Cololo artimai bičiuliavosi, todėl įvairių prisiminimų – daugybė. Paskutinį sykį draugai matėsi lemtingosios kelionės į Ispaniją išvakarėse. „Susitikimo, labai linksmai pašnekėjome ir viskas. Palinkėjimo vienas kitam sėkmės, jis išvažiavo atostogauti su šeima“, – prisiminimais dalijosi E. Vėlyvis.

Humoristas gimė 1974 m. rugpjūčio 3 d. Druskininkuose. Laidų vedėjui tebuvo 45-eri.

Pastaraisiais metais V. Cololo buvo įtrauktas į „Zero live show“ skandalingą istoriją. Keli aktoriai, tarp jų – ir V. Cololo bei režisierius Emilis Vėlyvis buvo kaltinami sąmoningu apeigų bažnyčioje sutrikdymu per praėjusių metų rugpjūtį vykusią Žolinės šventę. Šie maldos namai yra gausiai lankomi lenkų tautybės tikinčiųjų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder