Užsispyręs viengungis: labiausiai laisvę mėgstantys Zodiako ženklai

Užsispyręs viengungis: labiausiai laisvę mėgstantys Zodiako ženklai

Kai kurie jauni vyrai neskuba vesti, nes bijo prarasti savo laisvę. Astrologai nurodo penkis Zodiako ženklus, kuriuos sunkiausia nusitempti į civilinės metrikacijos biurą.

V vieta: ŠAULYS

Neigdamas bet kokią moters valdžią vyrui, dažnas Šaulys lieka vienumoje leisti savo dienų. Jis pasirenka gyvenimo veiklą vietoj šeimos židinio. Išdidus šio Zodiako ženklo vyrų būdas neretai iškrečia piktą pokštą šioms temperamentingoms ir įvairiapusėms asmenybėms.

IV vieta: OŽIARAGIS

Nors Ožiaragis sugeba sukurti idealaus vyro įvaizdį ir mėgaujasi beribiu pasisekimu tarp priešingos lyties atstovių, jis rizikuoja neišgirsti šauksmų „Karti, karti...“ Kodėl? Mat jis per daug mėgsta nepriklausomybę ir šeimos sukūrimo paprasčiausiai neįtraukia į savo ateities planus. Šiuo atveju viskas priklausys nuo jo sutiktos moters gudrumo ir sumanumo.

III vieta: LIŪTAS

Liūto likimą dažnai nulemia jo pirmoji rimtų santykių patirtis. Jeigu ji buvo neigiama, tai didelė tikimybė, kad jis daugiau niekada nesiryš žengti tokio pavojingo žingsnio ir bandyti sudaryti santuokos. Lieka dėti viltis į savo vidinę šerdį ir artimųjų bei draugų išmintį.

II vieta: SVARSTYKLĖS

Analizuodamas visus už ir prieš, Svarstyklių ženklo vyras būna linkęs pasirinkti prieš. Tuo atveju, jei nebus beprotiškai įsimylėjęs, jei jį apniks abejonės arba santuoka prieštaraus jo ateities planams, jis verčiau liks vienas.

Šio Zodiako ženklo vyras svarstys ilgai ir gali ryžtis vedyboms tik tada, kai bus visu 100 proc. tikras, kad neapsiriks.

I vieta: VĖŽYS

Įpratęs prie moterų pasaulio įvairovės, Vėžys dažnai praranda savikontrolę ir negali prisiversti sustoti. Tai gerokai apsunkina šeimos sukūrimo uždavinį. Kam nuobodžiai ir vienodai leisti laiką prie šeimos židinio, jeigu galima šildytis populiarumo spinduliais ir būti tarp gražiausių ir puikiausių merginų? Būtent taip mąsto viengungis Vėžys.

 

Viengungis © Pixabay.com

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder