Klaipėdos psichologai rengia eiseną miesto gatvėmis

Klaipėdos psichologai rengia eiseną miesto gatvėmis

Lietuvos psichologijos studentų asociacija (LiPSA) drauge su Lietuvos psichologų sąjunga (LPS) antrus metus organizuoja renginį "Psichologų dienos“ (PsiDi).

Šis renginys vyks trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje. Renginio tema – "Laužom stereotipus“.

Klaipėdoje "Psichologų dienos“ pradės ypatinga eisena, kuri startuos ketvirtadienį, spalio 7 dieną, 12 val. Mažvydo alėjoje ir baigsis Lietuvininkų aikštėje. Čia bus suformuota "gyva“ saulutė.

Vėliau visi eisenos dalyviai ir miesto gyventojai kviečiami į Klaipėdos universiteto Pedagogikos fakultetą (S. Nėries g. 5), kur vyks įdomi diskusija tarp psichologo Kęsto Ridiko bei psichiatrės Jurgos Sučylaitės. Taip pat vyks ir viešos paskaitos apie stereotipus, vaiko psichologiją ir pan.

Kiekvienas atvykęs į renginį miestietis turės galimybę sudalyvauti parodos "Svarbiausia psichologo kūno dalis“ atidaryme ir artimai susipažinti, kokia visuomenės nuomonė apie psichologą.

Visą renginį vainikuos vakarinė dalis Atviros erdvės jaunimo centre, kuriame visi galės išvysti, kaip linksminasi psichologai bei patys prisidėti prie linksmybių.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder