Deivydas Zvonkus pasidalijo jaunystės fotografija: kandžių replikų nepagailėjo N. Bunkė

Deivydas Zvonkus pasidalijo jaunystės fotografija: kandžių replikų nepagailėjo N. Bunkė

Karantino metu daugelis žinomų žmonių ėmė dalytis jaunystės fotografijomis. Vieni dalijasi vaikystės akimirkomis, kuriose juos sunku atpažinti, kiti – paauglystės. Parodyti savo jaunystės fotografijos progos nepraleido ir kompozitorius Deivydas Zvonkus (42 m.).

Oranžinės spalvos marškiniais, mėlynais džinsais ir odine liemene suderinta su batais, vyras nuotaikingai pozuoja prieš objektyvą. Jo plaukai – nudažyti šviesia spalva. „Jei sutiktum 24-ais metais jaunesnį save – ką jam pasakytum?“, – šalia fotografijos rašė kompozitorius. Šis įrašas sulaukė didelės gerbėjų reakcijos.

Progos pakomentuoti nuotrauką nepraleido ir D.Zvonkaus buvusi žmona Natalija Bunkė.

„Lauki?“, – pašmaikštavo moteris. „Oi, ne, praplauk pro šalį, praplauk“, – atrašė D.Zvonkus.

Natalija tęsė toliau: „O taip, bet aš vis tiek ateisiu. Kaip virusas netikėtai ir nušluosiu viską aplinkui. Tu dar nežinojai, kad įplauksiu“.

„Čia 1996-ųjų ruduo, tau buvo 13“, – komentarų virtinę tokiais žodžiais uždarė D.Zvonkus.

Deivydas Zvonkus su pirmąja žmona Natalija Bunke išsiskyrė prieš daugiau nei 9 metus. Poros skyrybas būtų galima pavadinti pavyzdinėmis, kadangi nei viename Natalijos ar Deivydo interviu nebuvo liejamos nuoskaudos bei pyktis.

Praėjusių metų rugsėjį Deivydas ryžosi atvirai apie tai prabilti LNK televizijos laidoje „Nuo...Iki“.

Tuomet žurnalistei pasiteiravus, kaip pavyko taip taikiai išsiskirti kompozitorius atšovė:

„Tiesiog mes normalūs žmonės gal. Iš tikrųjų, tai didžiąja dalim pasisekė, nes kartais tokiose situacijose tikrai sunku tvardyti emocijas. Bet mano atveju mes neskubėjome įforminti skyrybų.

Jos įvyko, kai mes jau du metus gyvenom atskirai. Tai ne visai buvo žinoma viešojoje erdvėje . Visos aistros jau buvo aprimusios ir tada mes gražiai, draugiškai susitvarkėme visus dokumentus. Kiekviena situacija turi niuansų, tačiau besiskiriančioms poroms galėčiau patarti – nesiskirkite ant karštųjų“.

Deivydas džiaugėsi, jog su Natalija palaiko draugiškus ryšius.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder