Dženifer Eniston: užteks kalbėti apie mano amžių!

Dženifer Eniston: užteks kalbėti apie mano amžių!

Netrukus 46-ąjį gimtadienį minėsianti Holivudo žvaigždė Dženifer Eniston (Jennifer Aniston) prisipažįsta - kalbos apie jos metus ir apie jos jauną išvaizdą jai jau atsibodo. Tačiau reikia pripažinti, kad penktąją dešimtį įpusėjusi moteris atrodo išties įspūdingai. Aktorė teigia nesanti niekuo išskirtinė. Dž.Eniston įsitikinusi - pasitelkus grožio pramonės produktus, pasirinkus atitinkamą mitybą ir sportišką gyvenimo būdą atrodyti jaunatviškai šiandien galima ir be botokso injekcijų.

Dž.Eniston karjeros galėtų pavydėti bene kiekvienas - išpopuliarėjusi seriale "Draugai", ji tapo viena geidžiamiausių kino režisierių aktorių. Pelniusi ne vieną svarų apdovanojimą, šiandien moteris gali džiaugtis ne tik didžiuliais honorarais, bet ir sėkmingu asmeniniu gyvenimu. Po netikėtai nutrūkusios santuokos su aktoriumi Bredu Pitu (Brad Pitt), Dž.Eniston gyvenime romanų netrūko, bet nė vienas jų nesibaigė prie altoriaus. 2012 m. pradėjusi susitikinėti su aktoriumi ir režisieriumi Džastinu Terou (Justin Theroux, 43) netrukus paskelbė ir apie sužadėtuves. Tačiau dabar - praėjus daugiau nei dvejiems metams nuo sužadėtuvių - pora vis dar neprisiekė vienas kitam amžinos meilės. Maža to, Dž.Eniston ignoruoja ir klausimus apie motinystę.

"Man nepatinka visuomenės nuomonė, kad jei moteris nesusilaukė vaikų, tai jos gyvenimas žlugo. Man atrodo, kad tai nėra sąžininga. Galbūt tu gali neturėti savo vaikų, bet tai nereiškia, kad neturi motinystės instinkto. Gali jausti meilę savo augintiniams, draugams, draugų vaikams. Todėl mane nervina, kai žmonės kalba, kad buvau taip susikoncentravusi į savo karjerą, esu tokia savanaudiška, kad nenoriu turėti vaikų", - sakė aktorė.

Belieka tik spėlioti, kada gi Holivudo žvaigždė galiausiai žengs prie altoriaus su savo svajonių jaunikiu.

ĮDOMŪS FAKTAI

- Jos tikrasis vardas yra Dženifer Džoana Anastasakis (Jennifer Joanna Anastassakis). Ji turi graikiško kraujo. Kai visa šeima atvyko gyventi į JAV, jie pakeitė pavardę, kad žmonėms būtų lengviau atsiminti.

- Jos abu tėvai yra aktoriai, būtent jie paskatino Dženifer domėtis dramos būreliu mokykloje.

- Būdama vaikas, aktorė metus gyveno Graikijoje. Paskui persikraustė į Pensilvaniją, vėliau - į Niujorką.

- Prieš tapdama aktore Dž.Eniston dirbo padavėja ir pardavimo telefonu vadybininke.

- Jos geriausia draugė yra "Draugų" aktorė Kortnė Koks (Courteney Cox).

- Dž.Eniston buvo viena brangiausių televizijos aktorių. Už vieną seriją seriale "Draugai" ji gaudavo po 1 mln. dolerių (885 tūkst. eurų).

- Dž.Eniston 2002 m. buvo pasiūlyta tapti aktoriaus Metju Perio (Matthew Perry) asmenine trenere ir padėti jam numesti svorio.

- Ji bijo skraidyti lėktuvais, nors tai neatsiejama jos gyvenimo dalis.

- Su savo pirmuoju vyru aktoriumi Bredu Pitu ji susipažino per aklą pasimatymą 1998 m. Po poros metų jiedu sumainė aukso žiedus. 

- Jos ūgis yra 168 cm.

- Jos mėgstamiausia spalva yra mėlyna.

- Ji nemėgsta graikų, kinų ir indų maisto. Mėgstamiausia aktorės virtuvė yra meksikiečių.

- Ji yra aktorių K.Koks ir Deivido Arketo (David Arquette) dukters krikšto mama.

- Jei Dž.Eniston nebūtų aktorė, ji būtų terapeutė.

- 1993 m. po debiuto siaubo filme "Leprekonas" Dž.Eniston svarstė, ar mesti aktorystę.

- Aktorė ant pilvo turi nedidelę širdies formos tatuiruotę.

DOSJĖ

Dženifer Eniston gimė 1969 m. vasario 11 d. Los Andžele.

2000-2005 m. buvo ištekėjusi už aktoriaus Bredo Pito.

Kino versle sukasi nuo 1987 m.

Per visą gyvenimą yra laimėjusi vieną "Emmy" apdovanojimą, vieną "Auksinį gaublį" ir vieną Aktorių gildijos apdovanojimą.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder