Girtutėlis Oskaras Pistorijus išmestas iš naktinio klubo

Girtutėlis Oskaras Pistorijus išmestas iš naktinio klubo

Pietų Afrikos sprinteris Oskaras Pistorijus (Oscar Pistorius) savaitgalį po susistumdymo buvo išmestas iš naktinio klubo. Visiškai girtas sportininkas prabangios diskotekos VIP zonoje Johanesburge susikivirčijo su vieno pažįstamo draugu, rašo laikraštis "The Star", kuriuo remiasi agentūra AFP.

Dėl savo draugės nužudymo teisiamo O. Pistorijaus atstovė iš esmės patvirtino incidentą. Anot jos, 27 metų neįgalus bėgikas agresyviai buvo paklaustas apie šiuo metu vykstantį procesą. Jis paprašęs palikti jį ramybėje ir netrukus po to išvyko iš naktinio klubo.

Kitas ginčo dalyvis Džaredas Mortimeris (Jared Mortimer) pateikė savo įvykių versiją. O. Pistorijus esą blogai atsiliepė apie jo draugus. Kai vis agresyvesniu virstantis atletas prie jo priartėjo, jis jį pastūmė. O. Pistorijus užkliuvo už kėdės ir parvirto. "Netrukus jis susiginčijo su kitu svečiu ir apsauginiai buvo paprašyti jį išmesti", - pasakojo Dž. Mortimeris. Kiti lankytojai taip pat teigė, kad O. Pistorijus buvo agresyvus ir visiškai girtas.

O. Pistorijus yra teisiamas dėl savo draugės Ryvos Stynkamp (Reeva Steenkamp) nužudymo 2013 metų Valentino dieną. Jis prisipažįsta nušovęs merginą per uždarytas savo namų vonios kambario duris. Sportininkas tikina palaikęs ją įsibrovėliu ir šaudęs apimtas panikos. Kaltintojai yra įsitikinę, kad O. Pistorijus savo draugę nužudė po ginčo.

Jei bus pripažintas kaltu, O. Pistorijui gresia iki 25 metų kalėjimo.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder