Holivudą aplankė su broliu

Holivudą aplankė su broliu

Kretinga džiaugėsi sužinojusi, kad televizijos duetų muzikinio konkurso „Du balsai – viena širdis“ finalo nugalėtojais tapo Gedeminas ir Inga Jepšai iš Lendimų kaimo. Tėtis ir dukra tuomet buvo apdovanoti ne tik šiltu žiūrovų dėmesiu, bet ir įspūdingu organizatorių prizu – kelione į žvaigždžių kalve vadinamą Holivudą.

„Į Holivudą iškeliaujame tam, kad vėl sugrįžtume“, – pergale ir laimėtu prizu tuomet džiaugėsi gerbėjų širdis užkariavęs žemaitis Gedeminas.

Tačiau likimas suklostė taip, kad dėl tam tikrų aplinkybių į šią kelionę leistis jis negalėjo. „Tad spalio pradžioje kuprines susikrovėme mudu su broliu Rolandu“, – „Pajūrio naujienoms“ pasakojo Inga.

Brolio ir sesers kelionė truko 14 dienų, per kurias nuvažiuoti 3 tūkstančiai kilometrų automobiliu, nueita 270 tūkstančių žingsnių pėsčiomis, aplankytos trys valstijos, tiek pat miestų, 6 mažesni miesteliai, pabuvota dykumose ir kalnuose bei nacionaliniuose parkuose.

Didžiausią įspūdį paliko Kalifornijos gamta, kai, anot pašnekovės, per vieną dieną galima patirti ekstremalius pokyčius ir iš plius 5 laipsnių temperatūros kalnų miškuose persikelti į plius 35 laipsnių dykumos karštį.

Nepakartojama Ramiojo vandenyno pakrantė ir palei ją besitęsiantis kelias, kuriuo jie vyko iš Los Andželo į San Franciską. Ir, žinoma, ir Universal Studija Holivude, kurioje turėjo galimybę apžiūrėti filmuose matytas vietas, dekoracijas, pamatyti specialiųjų efektų šou ir pasijausti lyg filmavimo aikštelėje.

„Praėjusį savaitgalį aplankėme tėvus, pasidalijome įspūdžiais, parodėme nuotraukas, trumpus filmukus, padovanojome suvenyrų, pavaišinome saldumynais. Buvo dar vienas gražus šeimos vakaras“, – sakė I. Jepšaitė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder