L. Somovas apie naują scenos partnerę D. Meškaitę-Kiselienę: džiaugiuosi, kad radome vienas kitą

L. Somovas apie naują scenos partnerę D. Meškaitę-Kiselienę: džiaugiuosi, kad radome vienas kitą

Prieš keletą mėnesių du žinomi muzikos pasaulio veidai – prodiuseris Leonas Somovas ir atlikėja Dileta Meškaitė-Kisielienė – pristatė pirmąjį bendrą kūrinį „Find You“. Iki šiol prisimindamas šios dainos vaizdo klipo filmavimo procesą, duetas neslepia emocijų ir patirtų iššūkių – pasirodo, jog filmavimo dieną siautė žvarbus škvalas.

Šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus žadino savaitgalio ryto ritualu tapusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Į dvikovą dėl geresnio šefo vardo stojo du muzikos profesionalai – tai prodiuseris Leonas Somovas bei atlikėja Dileta Meškaitė-Kisielienė. Jų laukė išties nelengva užduotis, mat savo kulinariniais sugebėjimais ir šedevrais turėjo įtikti „Saulės kliošo“ būgnininkui, bendram bičiuliui Laurynui Šarkinui.

Dvyliktojo sezono namais tapusiame pramogų ir poilsio centre „Belmonte“, laidos studija persikėlė į vidų, į vieną iš čia esančių salių – lietuviškais motyvais ir liaudies buities atributais išpuoštą Seklyčią. Burtai nulėmė, jog Dileta gamino saldų tiramisu tortą, o Leonui atiteko gurmaniškų azijietiškų bao bandelių su brandinta jautiena receptas. Tačiau pirma, prieš kimbant į darbus, laidos vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė svečius palepino gardžia rytine kava, ruošta su moderniu „Melitta“ kavos aparatu.

„Gėda net sakyt, tačiau esu kavos maniakė. Turiu žemą spaudimą, todėl dažnai jaučiuosi mieguista, nors tuo pačiu esu ir hiperaktyvi. Kartais net galvoju, kas būtų, jeigu spaudimas būtų normalus – ko gero niekas su manimi nesusitvarkytų“, - laidoje juokavo Dileta.

O juoko ir smagių istorijų šeštadienio rytą tikrai netruko. Prieš keletą mėnesių pirmąjį bendrą kūrinį išleidę Leonas ir Dileta iki šiandien puikiai prisimena klipo filmavime patirtas emocijas. Nors vaizdo įraše sukurta vasara ir šiluma spinduliuojanti istorija, pasirodo, filmavimo dieną aikštelėje vyravo visai kitoks oras.

„Tą dieną buvo toks didelis škvalas, jog aš įbėgdavau į dvaro, kuriame filmavome, vidų, greitai susisukdavau į pledą, išgerdavau karštos arbatos ir po trijų minučių vėl bėgdavau į balkoną filmuotis, vaidindama kokia aplink vasara ir kaip man šilta bei smagu“, - istorija dalinosi Dileta.

Šis visai neseniai užgimęs duetas džiaugiasi atradęs bendrą muzikos kalbą ir žada gerbėjų nenuvilti bei teigia esąs paruošęs ne vieną muzikinę naujieną.

„Mes radome vienas kitą ir iš to gimsta labai gražūs dalykai. Kaip tik neseniai įrašėme kalėdinę dainą, kurią pristatysime jau visai netrukus“, - intrigavo Leonas.

Tačiau be skambančių melodijų, laidoje netrūks ir kulinarinių patarimų. Pasirodo, Leonas gabus ne tik muzikoje, bet ir virtuvėje – maisto gamyba yra vienas iš jo hobių.

 

Laida „Virtuvės istorijos“ © TV3

„Man kaip kūryboje, taip ir maisto gaminime patinka pats procesas, o ypač tas metas, kuomet po maisto ruošimo galima kartu su draugais, šeima susėsti visiems kartu prie bendro stalo, pabendrauti ir pasimėgauti gardžiu maistu“, - pasakojo Leonas.

Tačiau šį šeštadienį laidoje prie kulinariniais šedevrais nukrauto stalo kartu susėdo ne tik laidos herojai, bet ir jų dvikovos teisėjas – grupės „Saulės kliošas“ būgnininkas, šefais tapusių muzikantų bičiulis Laurynas Šarkinas. Anot jo, šio kolektyvo sėkmė slypi ramiai ir patyliukais kuriamoje muzikoje, kuri gyvena, suranda savo klausytoją ir suteikia jiems džiaugsmą.

„Kalbant apie grupės hitus, tai didžiausias jų yra pati vokalistė Justė Starinskaitė, o jau ką ji dainuoja, yra nebesvarbu. Tačiau galiu atskleisti vieną smagų faktą, kad šiuo metu populiarioje mūsų dainoje „Paskambink man“ minimas telefono numeris yra tikras. Tai vienos iš grupės gerbėjų, kuri pati leido jį panaudoti ir aš tikiuosi, kad jai viskas yra gerai iki dabar ir kad niekas jos neužatakavo skambučiais“, - juokavo Laurynas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder