S. Starkutė fotosesijoje apsinuogino: kad taip atrodyčiau, įdedu daug darbo

Viena gražiausių šalies moterų tituluojama Simona Starkutė įsiamžino apsinuoginusi. Buvęs modelis, o dabar laisvalaikio drabužių kūrėja iš karto priėmė pasiūlymą nusifotografuoti nuoga. 35 metų moteris sako, kad jai tai – didžiulis įvertinimas.

Nusimesti drabužius prieš objektyvą Simona sutiko estetinės medicinos klinikos įvaizdinei fotosesijai. Modelį įamžino garsusis Kauno fotografų duetas Nerijus ir Gintarė. S. Starkutė pasakojo, kad klinika jai paliko didžiulį įspūdį – futuristinis interjeras tiesiog užgniaužė kvapą. Tokį įspūdingą interjerą būtų sunku rasti ne tik Lietuvoje, bet ir visame Baltijos regione.

„Lietuvoje yra labai daug jaunų, gražių merginų. Džiaugiuosi, kad tokio lygio klinika pakvietė būtent mane. Galbūt kažkam gali atrodyti, kad padariau tai dėl finansinės naudos, tačiau taip tikrai nėra.

Mano amžius yra toks, kai galiu daryti tai, ką noriu. Ir tuos norus diktuoja visai ne pinigai. Tam, kad taip atrodyčiau, įdedu labai daug darbo. Todėl labai smagu, kad žmonės iš šono pastebi mano pastangas. Dalyvauti fotosesijoje mane pakvietė dėl mano kūno, o ne dėl žinomo veido.

Tai man didžiulis komplimentas. Be to, esu estetinės medicinos šalininkė, o šioje klinikoje atliekamos būtent tokios procedūros, kuriomis, neabejoju, ateityje pasinaudosiu ir pati“, – sako garsenybė.

Moteris teigė sutikusi fotografuotis dar ir todėl, kad nėra turėjusi nė vienos plastinės operacijos. Kol kas jai pavyksta grožį išsaugoti pasitelkus estetinę mediciną, o ne skalpelį.

„Tie, kas stebi mane socialiniuose tinkluose, žino – labai savimi rūpinuosi. Kalbu apie ne tik grožio, bet ir sveikatinimo procedūras. Nevengiu organizmo valymo dienų, man nesvetima akupunktūra, lankau įvairius masažus. Sportuoju, stengiuosi sveikai maitintis.

Esu įsitikinusi – visai nesvarbu, kiek tau metų, rūpintis savimi reikia. Tokie žmonės kur kas labiau savimi pasitiki ir yra laimingesni“, – teigia žinoma moteris.

 

Simona Starkutė (Nuotraukos – Nerijus ir Gintarė)

S. Starkutė neslepia, kad palaiko žmones, kurie ryžtasi atsiduoti į estetinės medicinos specialistų rankas ir atsikratyti erzinančių trūkumų. „Jei šios mano nuotraukos ką nors motyvuos pradėti pokyčius, vadinasi, aš padariau labai didelį darbą. Mano tikslas – motyvuoti žmones atsikratyti kompleksų estetinių procedūrų pagalba“, – šypsosi buvęs modelis.

Žinoma moteris pasakoja, kad tiek draugės, tiek jos sekėjos nuolat teiraujasi patarimų, kokios gi grožio procedūros iš tiesų veikia, o kas – tik pinigų išmetimas. Moteris juokiasi, kad vienas dažniausių gerbėjų klausimų – kur ji putlinasi lūpas. S. Starkutė patikina, kad tai – gamtos dovana ir kol kas ji gali džiaugtis natūraliai putliomis lūpomis. Simona taip pat nėra bandžiusi botulino toksino injekcijų, tačiau jau svarsto apie šį mimikos raukšlių koregavimo būdą. Svarbiausia, kaip tikina, išsirinkti tinkamą specialistą.

„Ne vieną kartą esu tapusi bandomuoju triušiu ir labai smarkiai nusivylusi. Jei reikia, dėl gero specialisto vykstu ir į kitą miestą. Neabejoju, kad dar dažniau mane atvilios į Kauną. Puikiai žinau šios klinikos specialistus, 100 procentų pasitikiu jų darbu“, – teigia S. Starkutė.

Buvęs modelis vertina procedūras, kurios padeda atstatyti odos drėgmę, stangrumą ir elastingumą, taip pat – stabdo senėjimo procesus ar panaikina odos defektus. S. Starkutė renkasi veido masažus, limfą išjudinančius kūno masažus bei atlieka plaukelių šalinimą lazeriu.

Viena veiksmingiausių procedūrų – veido atjauninimas PRP kraujo plazma. Taip pat puikų efektą S. Starkutei atneša veido odos patempimas ir jauninimas radiodažniu. Radioliftingą buvusi manekenė renkasi ir norėdama sustangrinti kūną.

„Įsitikinau, kad procedūrų poveikis geriausiai matosi tada, kai sportuoju, sveikai maitinuosi ir išsimiegu. Tik laikantis režimo galima pasiekti geriausių rezultatų. Tada įvairūs įvyniojimai, aparatinės bei visos kitos procedūros atneša maksimalius rezultatus. Tokia ta mano grožio formulė, kurioje nėra jokių paslapčių“, – juokiasi S. Starkutė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder