Vudžio Aleno vaikai kaltina jį seksualiniu išnaudojimu

Vudžio Aleno vaikai kaltina jį seksualiniu išnaudojimu

Režisierius Woody Allenas viešai kaltinamas seksualiai išnaudojęs savo vaikus. Atvirą laišką visuomenei parašiusi jo duktė Dylan Farrow kaltina tėvą nusikaltimu, o pramogų pasaulį – abejingumu, skelbė breitbart.com.

„Kas, jei tai būtų jūsų vaikas, Cate Blanchett, Louisai CK, Aleckai Baldwinai? Kas jei ten būtum buvusi tu, Emma Stone, ar tu, Scarlett Johansson? Diana Keaton, pažinojote mane, kai buvau maža mergaitė, negi pamiršote? Woody‘is Allenas – gyvas įrodymas, kad visuomenė negali nubausti tų, kurie seksualiai išnaudoja vaikus.“, - savo kreipimęsi rašė režisieriaus duktė.

Vėliausiają režisieriaus mūza laikoma aktorė Scarlett Johansson pakomentavo jaunos merginos laišką ir pavadino ją neatsakinga. Laiške minimos ir keleto aktorių pavardės, kurie kaltinami nekreipę dėmesio į mažametės mergaitės kančias ir prieš akis vykdomą nusikaltimą.

„Mergina neturėjo įtraukti aktorių į savo šeimos dramą. Mes nežinome, kas kaltas šioje situacijoje. Saujelė aktorių, minimų laiške, jokiais būdais negali komentuoti šios situacijos ir teisinti ar kritikuoti. Jos elgesys be galo neatsakingas. W. Allenas apie kaltinimus nesužinojo daugiau, negu anksčiau. Žmonės, kurie nieko nežinojo arba buvo prievarta įtraukti į laišką, taip pat nebėgs glostyti mergaitei galvos ar liudyti policijai. Iš to nebus jokios apčiuopiamos naudos. Šioje situacijoje nepalaikau nei vienos pusės. Kaltinimų tikrumas – tik spėlionės. Teismas neįrodė net W. Alleno kaltės, o mergina apkaltinti nori ir kitus, niekuo nesusijusius asmenis. Tai vaikiška, kvaila ir nesubrendėliška“, - pasipiktinimą reiškė S. Johansson.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder