Ž. Žvagulis pasveikino visas moteris su Moters diena, pristatydamas naują dainą

Žilvinas Žvagulis pasveikino visas moteris su Moters diena, pristatydamas naują dainą

Žilvinas Žvagulis neseniai pristatė savo naujausią dainą „Pasikelt liftu“, o šiandien atlikėjas pristato ir dainos vaizdo klipą: „Jūs net neįsivaizduojat, kaip tokiam nenuoramai kaip aš sunku sėdėti užsidarius namuose.

Aš noriu koncertų, noriu renginių, noriu visko. Lipu sienom tiesiogine to žodžio prasme. 

Tai vat mano karantino nuotaika ir atsispindi šiame vaizdo klipe. Žinot, nieko čia ypatingo nepamatysit, išskyrus mane nuo karantino „pačiuožusiu stogeliu“ ir mano naują kūrinį filmuotą „Zuzi house“. Tai nauja erdvė, kurią susikūriau būtent šiuo sunkiu laikotarpiu. Čia mūsų nauja studija, mūsų repeticijų salė, mūsų atitrūkimas nuo miesto. 

Tuo labai džiaugiuosi, nes bent apsuptas gamtos galiu nevaržomas kurti, rašyti, repetuoti ir ruoštis koncertams, kurie, meldžiu Dievo, kuo greičiau sugrįžtų į mano ir kitų atlikėjų gyvenimus. Taigi visus kviečiu užsukti bent nuotoliniu būdu, pas mane į svečius.“

Na, o kadangi klipe galite išvysti ne vieną, o daug Žilvino kopijų, tad atlikėjas nedvejodamas priduria, kad visi šie vyrai dainuoja moterims ir kartu sveikina jas Moters dienos proga!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder