Ant jūros kranto - degustacinė vakarienė su teatralizuotu šou

Užburiantys saulėlydžio vaizdai, staltiesėmis nukloti stalai, gyvo garso muzikos pasirodymas ir ispaniška teatralizuota keturių patiekalų degustacinė vakarienė ant jūros kranto. Tokiais akcentais mėgavosi klaipėdiečiai, kurie, kaip patys teigė, pasijuto lyg ne Lietuvoje, o kokiame nors ištaigingame užsienio šalies kurorte.

Tokią išskirtinę pramogą suorganizavo „Klaipėdos kupolo“, kuris yra tapęs klaipėdiečių traukos centru, atstovai.

„Būtų sunku įsivaizduoti labiau romantišką siužetą už tokią vakarienę ant smėlio su užburiančiu saulėlydžio ir jūros vaizdu“, - kalbėjo šiltą rugpjūčio mėnesio vakarą į „Roko virtuvės“ šefo Roko Galvono teatralizuotą ispanišką keturių patiekalų degustacinę vakarienę ant jūros kranto susirinkęs būrys klaipėdiečių ir miesto svečių.

Jaukiu dekoru, elegancija, šou programa bei šefo pasiūlytais įspūdingais patiekalais galėjo mėgautis renginio dalyviai.

„Džiaugiamės, kad pavyko įgyvendinti tokią unikalią degustacinę vakarinę: dalyviai galėjo džiaugtis ne tik nuostabiu vaizdu, išskirtiniais patiekalais, valgant jausti kojomis smėlį, bet ir gauti gero humoro dozę, kai padavėjai tampa aktoriais. 

Taip pat dalyviai galėjo mėgautis būgnų ir atlikėjos Gabrielės Gaudiešiūtės atliekama muzika. Kai aplink tokie pasakiški vaizdai, puikus oras, ant smėlio jūros fone gyvo garso koncertas - kažkas nuostabaus. Pavyko sukurti išskirtinę atmosferą“, - džiaugėsi renginių organizatorė, „Amber idėja“ įkūrėja Tautvilė Raudytė-Ivaškevičienė.

„Roko virtuvės“ šefas R. Galvonas teigė, kad tie, kas jį pažįsta, puikiai žino, kad jam organizuoti kažko išskirtinio - jokia naujiena.

„Vėl norėjosi kažko nestandartiško. Kiek žinau, tokios degustacinės vakarienės su teatralizuotu šou niekas nėra organizavęs. 

Žinoma, paruošti patiekalus prie pat jūros kranto nėra lengva - reikėji susivežti virtuvę, produktus, viską smulkiai susiplanuoti, susiruošti, tačiau rezultatas - džiuginantis. 

Teigiamų įspūdžių - labai daug. Tai su kaupu atperka visą tą triūsą ir vėl norisi kažkuo nustebinti pajūrio poilsiautojus“, - „Vakarų ekspresui“ sakė R. Galvonas.

Po renginio netrūko ir dalyvių liaupsių: „Ką tik atostogavome Ispanijoje, tačiau čia maistas dar geresnis nei pačioj Ispanijoj! Prieš eidami čia nesitikėjome, jog visa degustacinė vakarienė vyks ant pačio smėlio, o dar išvydome tokį teatralizuotą šou su įspūdingu koncertu!“

Vakaro šurmulys ir gera nuotaika lydėjo visus dalyvius, tad dauguma tikisi, kad toks unikalus renginys dar kartą pasikartos ir taps kasmetine tradicija.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder