© Palanga. „Adobe Stock“ nuotr.
Iš 33-jų Palangos maitinimo įstaigų 23-ose nustatyti pažeidimai
Šiemet inspektoriai Palangoje patikrino 33 maitinimo įstaigas ir 23-jose iš jų nustatė pažeidimus.
Dažniausi dėl higienos ar termometrų trūkumo patalpose, kur laikomi maisto produktai. Pasak inspektorių dažnai maistas laikomas ten pat, kur ir ruošiamas.
„Žalia mėsa, žalia žuvis turi būti tvarkoma atskiroje vietoje, atskiroje zonoje nuo jau paruoštų maisto produktų, nuo daržovių, vaisių“, – sakė inspektorė Jūratė Derkintienė.
Palangos meras Šarūnas Vaitkus sako, kad kurorto maitinimo įstaigos per paskutinį dešimtmetį labai pasikeitė į gerąją pusę.
Rašyti komentarą