Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
H
H,

Ir tokiau tik bloges, po nauju metu dar padidins mma ir maitinimo verslui kaput.

Bistralijus
Bistralijus,

Buvau kartą prieš kelis metus. Restoranas kaip restoranas. Aptarnavimas buvo malonus, porcijos normalios. Bet žmonės - kiaulės. Ypač iš mužikų ir budulių padermės. Jiems niekada neįtiksi. Visada ras prie ko prikibt ir išreikšt savo pasipiktinimą-nepasitenkinimą. Tokius tik į eilę savitarnos šeryklose ...

Klaipėdietė
Klaipėdietė,

Teko apsilankyti šiame "restorane" per jūros šventę ir labai pasigailėjome. Virtuvė tragiška,tai klausimas,kaip jie dar tris metus išsilaikė?

To Vėtra
To Vėtra,

Jūs buvote net vieną kartą. Aš asmeniškai matydamas gausią reklamą tiesiog užėjau į šį "restoraną", praėjau tarp staliukų, pajutau nelabai kokius kvapus, nejaukią aplinką, atmosferą. Man ir to pakako, pilnai užteko..... Net nusistebėjau: ko ten žmonės eina. Juk Klaipėdoje yra žymiai geresnių vietų.

Jane
Jane,

Buvau du kartus, metų skirtumu. Abu kartus pasigailėjau. Aptarnavimas neblogas, bet virtuvė tragiška.

Trumpai
Trumpai,

Trumpai "išgyveno". Teko bendrauti su šio verslo atstovais. Kad užsitikrinti pastovių klientų ratą reikia bent penkerių metų įdirbio. Kodėl nebankrutuoja Puodžių gatvėje "Viskas lietuviška", arba restoranas "Meridianas", arba restoranų tinklas "Etno dvaras". Aišku, kad neužtenka tik "restorano" reklamos, pašildytų pusfabrikačių...... Šis verslas yra sunkus, reikalaujantis ir žinių, ir sunkaus darbo, patirties, kantrybės.

to Vėtra
to Vėtra,

už tad, kad dirba nemokšos

vienareikšmiškai
vienareikšmiškai,

visų restoranų likimas anksčiau vėliau vienodas, liks tie, kurie turi palaikomąjį verslą, įdirbį. 1000 eur per dieną apyvartos neužtenka net algoms ir mokesčiams. Nėra kam dirbti, kad ir kiek mokėtum, o jei ir gamina, tai baisu ir valgyti, viskas iš šaldytų pusfabrikačių. O jei surizikuoji valgyti - toks jausmas, kad prišiko į skrandį.

Vėtra
Vėtra,

Buvau vieną kartą ir to užteko. Nepatiko.

Manau
Manau,

Kad jie neturėjo net virtuvės

Michelin
Michelin,

Labai gerai. Jei net lauke negalima buvo rukyti to ko jie tikejosi?? Antpludzio? Vykdykite ir toliau savo idiotiska antirukymo politika ir bus jums pelnas. Del maisto tai standartinis 90-ju pradzios rinkinis, uzpiltas suriu ir majonezu

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.