Grupė „EGOMAŠINA“ išleido ilgai lauktą naują albumą: pristatys ture po Lietuvą drauge su ypatingu svečiu

Alternatyvaus roko grupė „EGOMAŠINA“ išleidžia gerbėjų ilgai lauktą naują albumą „Nejuokinga“, kuriame davė daugiau laisvės pasąmonei ir atsitiktinumui nei įprastai. 

„Norėtume, jog albumas įkvėptų klausytojus. Gal įkvėptų padaryti geriau, gal įkvėptų pasijuokt iš savęs, o gal įkvėptų susimąstyti. Pasiimkit iš jo tai, kam ko reikia“, – apie albumą pasakojo „EGOMAŠINA“.

Kaip pasakoja grupė, kurdami šį albumą jie stengėsi neriboti savo idėjų bei leido albumui iš muzikinės bei vizualinės pusės dėliotis natūraliai. 

Be to, „EGOMAŠINA“ sako, kad šis albumas – kiekvienam, norinčiam išgirsti dainuojantį bosistą Tomą, kuris iki šiol dar nebuvo dainavęs nė vienoje grupės dainoje. 

„Visos dainos turi kiekvieno iš mūsų atspalvį, nes visi natūraliai pasirinkome tam tikras dainas ir dėliojome joms žodžius“, – sakė grupė.

Kaip jau įprasta, albumą „EGOMAŠINA“ įrašinėjo patys, dainas miksavo grupės būgnininkas Antanas Jakutis, o masterino grupės „Sraigės Efektas“ narys Lukas Jankauskas. 

Albumas nuo šiandien prieinamas visose muzikos klausymosi platformose, o „Nejuokinga“ vinilo plokštelę jau galima užsisakyti iš anksto agentūros „Perspective Collective” tinklalapyje.

Gyvai naująsias dainas išgirsti bus galima visai netrukus – išleidą albumą, „EGOMAŠINA“ leidžiasi į albumo pristatymo turą. 

„EGOMAŠINA“ gegužės 24 d. pasirodys gimtojoje Klaipėdoje, bare „Herkus Kantas“, gegužės 30 d. – Vilniuje, menų fabrike „Loftas“, gegužės 31 d. – Alytuje, bare „Fenix“, birželio 6 d. – Kaune, bare „Hogas“. 

„Mes patys grojant gyvai evoliucionuojame, dainos įgauna naują energiją, tad jei nori tai išgirsti – ateik. Be to, mus apšildys ypatingas atlikėjas“, – apie koncertus pasakojo  „EGOMAŠINA“.

Šis ypatingas svečias – komikas Žilvinas Kerbelis, kuris pasirodys su savo specialią programa. 

„Gyvenime svarbiausia yra būti rimtu ir nejuokingu!“ – pabrėžia „EGOMAŠINA“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder