Ką reikia žinoti kiekvienam „Viber“ vartotojui

Beveik visi išmaniųjų telefonų savininkai naudoja žinučių siuntimo programėles. Ir viena populiariausių yra „Viber“. Ši mobilioji programėlė jau seniai užkariavo jos naudotojų širdis.

Deja, dauguma jų nežino visų „Viber“ paslapčių. Jeigu jus domina visos šios programėlės galimybės, tada būtinai perskaitykite šį straipsnį.

„Viber“ paslaptys

1. Paslėpk informaciją apie laiką, kai buvai prisijungęs

Pasirinkite „Nustatymai“ / Settings – „Konfidencialumas“ / Privacy ir išjunkite statusą „Pasiekiamas“ / Share „Online“ status. Net jeigu užeisite į programėlę, apie tai niekas nesužinos.

2. Paslėpk žinutės peržiūrėjimo statusą

Kad pašnekovas nesužinotų, kad perskaitėte jo žinutę, pasirinkite „Nustatymai“ / Settings – „Saugumas“ / Privacy ir nuimkite varnelę nuo „Rodyti žinutės peržiūrėjimo statusą“ / Send „Seen“ Status.

3. Neapkraukite telefono atminties

„Viber“ siunčiamos nuotraukos ir vaizdo įrašai saugomi telefone pagal nutylėjimą. Kad atlaisvintumėte atmintį, geriau šį nustatymą išjunkite. „Nustatymai“ / Settings – „Medija“ / Media,nuimkite varnelę nuo „Saugoti galerijoje“.

4. Atsisiųskite žinučių žurnalą į savo paštą

Kad sukurtumėte rezervinį savo žinučių žurnalą kompiuteryje, persiųskite susirašinėjimą į savo el. paštą. „Viber“ programėlėje tai galima padaryti taip: „Nustatymai“ / Settings – „Skambučiai ir žinutės“ / Calls and Messages – „Išsiųsti žinučių žurnalą“ / Email message histrory.

5. Paslėpkite profilio nuotrauką nuo nežinomų kontaktų

Jeigu nenorite, kad jūsų profilio nuotrauka būtų rodoma visiems naudotojams, užeikite į nustatymus ir skyriuje „Konfidencialumas“ / Privacy nuimkite varnelę nuo „Profilio nuotrauka“ / Show your photo. Nuo šiol jūsų kontaktų sąraše nesantys vartotojai nebematys jūsų nuotraukos.

6. Panaikinkite statusą „Naudoja programėlę“

Dar viena galimybė: beveik visos programėlės ir žaidimai, kuriuos atsisiunčiate į savo telefoną, sinchronizuojasi su „Viber“.

Taip jos tampa prieinamos kitiems jūsų kontaktų sąraše esantiems vartotojams. Norėdami išjungti šią funkciją pasirinkite „Nustatymai“ / Settings – Konfidencialumas / Privacy ir nuimkite varnelę nuo „Naudoja programėlę“.

7. Nustatykite slaptažodį

Jeigu nenorite, kad kas nors perskaitytų jūsų žinutes, galite nustatyti slaptažodį.

Pačioje programėlėje tokios funkcijos nėra, bet programėles, kurios leidžia tai padaryti, galima atsisiųsti iš bet kokio „App Store“ ir įdiegti vos per kelias minutes.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder