Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Grybas
Grybas,

Kokios kuro kainos ir keliones islaidos. grybu kaina atitinjamai

Super grybaunyke
Super grybaunyke,

Aš su kirminais tai nevalgau. Bet jei koteliai būna tik skylėti,tai juos nuverdu,truputėli nugarinu ir tą skystį užsišaldau. Gaunasi super pagrindas grybų padažui arba grybų sriubytei,telieka įpilti truputi vandens,pridėti pakeptų morkyčių,svogūnų,papjaustytų bulvių ir pabaigai įmesti kelias saujas šampinjonų. Gaunasi niam niam.

Grybų mėgėja
Grybų mėgėja,

Grybai ypatingai būna sukirmėję sezono pradžioje, nes dar būna per šilta. Įsisiautėjus sezonui, t.y.kai atvėsta, ir kirmėlių sumažėja. Tai ko čia nesuprasti. Atšilo,nustojo lyti,tai ir kirmėlės suaktyvėjo. Tamsta toks jau ir grybauninkas...

RB
RB,

Tai valgykite su kirminais, aš tai su kirminais valgau.

nei perku,nei valgau
nei perku,nei valgau,

Nei perku turguose,nei valgau kavinėse(gal voveraits'), nes ten kirminukų niekas nerankios...sako kiti,kad irgi mėsytė,pirkit,sukirmiję daugiau nei puasę išmetėm,skylutė-ir metu šalin ...

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.