Kaip įsiteikti Raudonajam Ugniniam Arkliui ir pritraukti sėkmę bei turtus: patarimai 2026 metų Naujųjų metų stalui

2026-ieji – Raudonojo Ugninio Arklio metai. Siekiant pritraukti sėkmę, gausą ir sėkmingą judėjimą į priekį, svarbu atkreipti dėmesį į šventinio stalo paruošimą. Pagrindinis principas, kurio reikėtų laikytis, – paprastumas ir elegancija. Tinka gerai žinomi patiekalai, tačiau paruošti su meile ir dėmesiu detalėms.

Kas privalo būti ant šventinio stalo?

Arklio metai vertina natūralumą ir tvarką, todėl ant stalo turi būti tvarkingai ir estetiškai patiekti, gryno skonio patiekalai.

Būtini patiekalai:

Kepta paukštiena – vištiena, antis ar kalakutas su traškia, dailia plutele.

Šviežios daržovių salotos – be svogūnų ir česnakų, kad išlaikytų lengvumo ir harmonijos įspūdį.

Ploni blyneliai – simbolizuojantys klestėjimą ir gausą.

Vaisių asorti su riešutais ir uogomis.

Desertai – su riešutais ir švelniu kremu.

Dekoracijos, pritraukiančios ugnies energiją:

Stalui papuošti rinkitės ugnies spalvas: raudoną, auksinę, vario ir oranžinę. Galite naudoti žvakes, medžiagines servetėles ar indus šių atspalvių.

Kompozicijos centre verta pastatyti Arklio figūrėlę arba duonos kepalą, pabarstytą druska – tai senovinis svetingumo ir judėjimo į priekį simbolis.

Gerovę pritraukiantys produktai

Patiekalus papildykite produktais, simbolizuojančiais klestėjimą ir augimą.

Ryžiai visais pavidalais: garnyras, apkepas, salotos.

Daugiau žalumynų – kuo daugiau, tuo geriau: petražolės, krapai, špinatai, salotos.

Pyragai su obuoliais, vyšniomis ar avietėmis – saldus pažadas sėkmei.

Medus, avižiniai sausainiai, džiovinti vaisiai.

Pieno kokteiliai, morsai ir vaisių gėrimai.

Žuvis su žalumynais, įdarytos daržovės, mini sumuštiniai (kanape) su riešutų pastomis.

Svarbiausia – rinktis natūralius ir šviežius produktus. Arklys netoleruoja dirbtinumo, todėl konservus, pusgaminius ir pirktinius padažus geriau palikti parduotuvėje.

Ko griežtai negalima dėti ant stalo?

Yra ir griežtų draudimų, kurie gali užrūstinti metų globėją.

Negalima ruošti arklienos ar bet kokių patiekalų iš arklių mėsos – tai bus traktuojama kaip nepagarba metų globėjai.

Taip pat reikėtų vengti:

Per riebių mėsos patiekalų.

Dešrų ir rūkytų gaminių.

Šaltienos ir keptos mėsos.

Aštrių ir per daug sūrių užkandžių.

Sunkių desertų su per dideliu kremo kiekiu.

Patiekalų su pirktiniu majonezu.

Geriausia viską gaminti patiems, su gerais ketinimais ir puikia nuotaika. Juk būtent toks maistas, pagal liaudies įsitikinimus, pritraukia džiaugsmą ir gerovę.

Tegul jūsų stalas šią Naujųjų metų naktį būna šviesus, pilnas natūralių spalvų ir šilumos – tuomet Raudonasis Ugninis Arklys tikrai apdovanos jus savo dosnumu ir atneš sėkmę.

Šaltinis: sibkray

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sidebar placeholder