Karvutė Sofija svajoja padainuoti su orkestru!

Gegužės 27 d. 18.30 val. Klaipėdos koncertų salė pakvies visus didelius ir mažus klausytojus arčiau išmaniųjų įrenginių į virtualų susitikimą ir pamuzikuoti kartu su karvute Sofija.

Ji – Sofija;
Ji – Karvutė, gyvenanti kaime;
Ji – turi šeimą;
Ji – turi gerą draugą, kuris visuomet pasirengęs padėti!
Ji – tokia, kaip mes, nes ji… turi SVAJONĘ!

T a č i a u viskas gyvenime nėra taip paprasta...

Muzikinis spektaklis visai šeimai „Muzikuojanti karvutė Sofija“ pasakoja istoriją apie karvutę Sofiją. Be galo muzikali ir beprotiškai mėgstanti dainuoti Sofija džiugindavo savo mažaisiais koncertais draugus ir namiškius. Tačiau labiausiai ji svajojo padainuoti su orkestru.

Kaip sekėsi Sofijai ieškoti orkestro? Kokie nuotykiai ir išbandymai jos laukė dideliame mieste? Kaip su muzika susijęs kūno svoris, ūgis, spalva, ragai ar elegancija? Kokią dainelę atliko karvutė ir jos suburtas „Muzikos draugų“ orkestras?

Nuotaikingam spektakliui muziką parašė Zita Bružaitė. Pastatymą režisavo Laima Akstinaitė, jame kurianti ir karvutės Sofijos vaidmenį. Pasirodyme dalyvauja Klaipėdos kamerinis orkestras. Spektakliui diriguoja Egidijus Miknius.

Koncertą bus galima nemokamai stebėti internetu Facebook https://fb.me/e/2hDfcsX9Z arba YouTube https://youtu.be/Lzd7XHMAyfM platformoje.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder