Neda Malūnavičiūtė ir Olegas Ditkovskis kviečia į šventinius geros muzikos koncertus

Neda Malūnavičiūtė ir Olegas Ditkovskis kviečia savo gerbėjus į šventinius koncertus. Šio dueto talento gerbėjai galės pasisemti šventinės nuotaikos ir pozityvių emocijų gruodžio 6 d. Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje ir gruodžio 31 d. vyksiančiame naujametiniame koncerte Šiaulių kultūros centre.

“Kiekvienas susitikimas su klausytojais mums yra išskirtinai svarbus ir mielas. Mes ne tik koncertuojame, o ir bendraujame, dalinamės pozityviomis emocijomis ir kartu su klausytojai kuriame išskirtinę vakaro atmosferą. Su dideliu nekantrumu laukiame susitikimo su vilniečiais nuostabioje Šv. Kotrynos bažnyčioje, naujametinį vakarą pasitiksime scenoje kartu su Saulės miesto, Šiaulių publika” - sakė Neda Malūnavičiūtė.

Renginio organizatoriai žada, kad šie koncertai bus itin jaukus ir paliesiantys kiekvieną klausytoją, tiek muzikos prasme, tiek akims maloniais vaizdai. Gruodžio mėnesis savaime yra stebuklingas, o šie koncertai tą stebuklinga jausmą pripildys prasmingomis dainomis. Gruodžio mėnesį visi Lietuvos miestai varžosi tarpusavyje savo Kalėdinėmis eglutėmis, dekoracijomis ir šviečiančiomis instaliacijomis. Todėl Vilniaus ir Šiaulių svečiams tai bus puiki proga ne tik apsilankyti koncerte bet ir pasižvalgyti po Kalėdoms pasipuošusius Vilniaus ir Šiaulių miestus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder