Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
jonas
jonas, 2021-06-21 22:10

Anot kai kurių šaltinių (turgaus bobutės),šios ir kitos priešlėktuvinės baterijos Klaipėdai padėjo atsilaikyti 115 dienų-melagiena.Ilgiausiai padėjo atsilaikyti karinis jūrų laivynas,būten sunkieji kreiseriai"Lutzow"ir "Princ Eugen"...

A. Kurskis-Fantastas
A. Kurskis-Fantastas, 2021-06-21 09:03

apsiauti kareiviškus batus, užsidėti visą karinę ekipuotę ir šitaip bent iš dalies pajausti, ką reiškia dalyvauti kariniuose veiksmuose,žygio dalyviai galėtų išvysti karių kasdienybę apkasuose ar gynybinėse pozicijose panaudojant įvairius to meto buities elementus, įrengti ir vadinamąsias dioramas, savotiškas menines instaliacijas, kurios sukuria tam tikrus objektus ar situacijas imituojančią realistišką karo lauko aplinką,autentiškai įrengtos patalpos imitacija, smėlio maišais suformuota ir butaforine, spygliuota viela apipinta šaudymo pozicija, prieštankiniai “ežiai„, sargybos postas, susprogdintas tankas, pabūklas ir t. t.rodomi ir filmai, skaidrės, rengiamos parodos, skaitomos paskaitos, o baterijos teritorijoje, stebint žiūrovams, vykti rekonstruktorių pratybos, įvairių situacijų (bombonešių antskrydis, priešo antpuolis iš sausumos ir pan.) inscenizacijos ir kt.

komentatorius
komentatorius, 2021-06-21 08:33

KNNP vadovė Aušra Feser nesupranta-kas yra LIDAR,o kas Fotogrametrija,todel kalba kas ant liežuvio tuo metu sukosi)

to Denisas Nikitenka
to Denisas Nikitenka, 2021-06-21 00:57

POSTE.Reklama nepilnamečių nacikų su ginklu...

Drs
Drs, 2021-06-20 23:58

Dar labai padėjo tiek dienų miestui išsilaikyti neužimtam, tai jūrų karinis laivynas, kuris apšaudydavo taikinius sausumoje, būten sunkusis kreiseris "Princ Eugen", kuris dabar guli seklumoje viename iš Pietryčių Azijos atolų.

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.