Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Turtas Banke "pabuvo"
Turtas Banke "pabuvo", 2021-12-10 11:48

..Skiriasi standartai Lietuvoje ir Nidoje. Man turto bankas kai pardavė patalpas net spyną nusilupo, sakė pinigų nėra iš kur nusipirkti, pasiimsim į kitą objektą reikia. Lemputės nesugebėjo įsukti, kad pasišviesti patalpą apžiūrint, atseit nėra už ką nupirtkti. O Nidoje prašau jau elektrikais jie tampa, sudėtingas automatikos skydines gali perkelti atseit. Atrodo, kad nebesugeba nuslėpti suinteresuotumo tuo objektu. Geras kotedžas valdžiai gausis, reklama irgi gera, nemokama.

FinMinisterio klapčiuko reikaliukai lenda ?
FinMinisterio klapčiuko reikaliukai lenda ?, 2021-12-09 21:52

Gerbiama finansų ministre, gal yra kitų objektų kurie tenkintų jūsų pavaldinių NT lūkesčius? Gal kokį birių krovinių terminalą paimtumėt vietoj švyturio? Dabar valstybei jis bus nereikalingas kurį laiką! Palikit tą švyturį ramybei nu.. kaip stintos parplauks bent pagalvojot???

taip, švyturį iįjungs
taip, švyturį iįjungs, 2021-12-09 15:12

nes kaip visada,
jasaitis su feser, durnių įjungs

aišku nėra
aišku nėra, 2021-12-09 14:27

Aišku nėra būdų, kaip priversti naująjį savininką užtikrinti praėjimą iki paveldo objekto, VA miestui priklausanti Skautų gatvė iki šiol uždaryta.

Servitutas
Servitutas, 2021-12-09 13:56

O ką, nebėra būdų, kaip priversti naująjį savininką užtikrinti praėjimą iki paveldo objekto?

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.