Skelbiamas SRTRF konkursas 2022 m. projektams

Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas (SRTRF) skelbia kultūrinių, visuomenės informavimo saugumo, medijų raštingumo ugdymo ir šviečiamųjų projektų konkursą.

Pareiškėjai turėtų atkreipti dėmesį, kad 2022 metų projektų paraiškos šįkart priimamos tik elektronine forma. Tai padaryti galima užsiregistravus ir prisijungus Fondo internetinėje svetainėje www.srtfondas.lt. Paraiškos šiemet renkamos nuo rugsėjo 15 d. iki spalio 14 d.

Fondo finansuojama projekto įgyvendinimui skirta suma negalės viršyti 80 procentų visos projekto įgyvendinimui numatytos sumos.

Kultūriniai, visuomenės informavimo saugumo, medijų raštingumo ugdymo, šviečiamieji projektai gali būti įgyvendinami periodinėje nacionalinėje ir regioninėje spaudoje, periodiniuose kultūros ir meno leidiniuose, nacionalinėse ir regioninėse radijo bei televizijos laidose, internetinėje žiniasklaidoje. Vienas viešosios informacijos rengėjas gali teikti ne daugiau kaip 2 projektų paraiškas pagal vieną iš Fondo programų ir ne daugiau kaip 4 - pagal visas programas.

Iki spalio 14 d. gautus bei administracinius reikalavimus atitinkančius projektus iš pradžių vertins Fondo ekspertų grupė, vėliau – ir Fondo taryba. Ji galutinį sprendimą dėl paramos dydžio konkretiems projektams priims tik tada, kai Seimas patvirtins 2022 metų valstybės ir savivaldybių biudžetą.

Konkursas organizuojamas ir vykdomas vadovaujantis LR Vyriausybės patvirtintais bendraisiais nuostatais dėl valstybės dalinės finansinės paramos kultūriniams ir šviečiamiesiems projektams, Konkurso bendrųjų sąlygų aprašu bei jo priedas,  LR Visuomenės informavimo įstatymu bei Fondo įstatais. Visi šie dokumentai, kaip ir anksčiau, yra skelbiami Fondo svetainėje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder