2023 metų horoskopas Vandeniams

2023 metų horoskopas Vandeniams: netikėti pokyčiai ir tikra meilė

Oro stichijos atstovai Naujuosius 2023-iuosius metus pasitiko su trenksmu, nes Triušis, kaip metų globėjas, nuo pat pradžių paruošė jiems daug įdomių įvykių.

Turėtumėte būti pasirengę staigiems likimo posūkiams ir išlaikyti atvirą širdį - laimė asmeniniame gyvenime jau ateina pas jus.

Meilės horoskopas

Vieniši Vandeniai 2023 m. vasarą gali sutikti gerą žmogų, tačiau yra niuansas - dėl nepasitikėjimo savimi rizikuojate viską sugadinti.

Jei neišmoksite atsiverti žmonėms ir būti su jais sąžiningi, iš šio susitikimo nieko rimto neišeis.

Be to, astrologai Vandeniams rekomenduoja labiau įsigilinti į žmogų ir skirti jam dėmesio, kitaip jūsų partneriui bus nuobodu dėl jūsų šaltumo ir jis nueis pas žmogų, kuris bus empatiškesnis.

Šeimyniniai Vandeniai mėgausis ramybe, tačiau net ir čia neapsieisite be įtampos - visi poroje bus užsiėmę savo reikalais, o jūsų partneriui neliks laiko.

Dėl to buvusi aistra atslūgs, tačiau atminkite, kad tokį pavojingą momentą galima ištaisyti pasiėmus kelias laisvas dienas ir jas paskyrus savo antrajai pusei.

Karjeros horoskopas 

Triušis (Katė), kaip aktyvūs gyvūnai, Vandenį apipils galingu pinigų srautu, tačiau su viena sąlyga - reikia išsiugdyti darbštumą ir ryžtą.

Jei kažkam dirbate, niekas jums tiesiog neduos ir nepakels atlyginimo.

Vadovai mėgsta tuos, kurie žengia į priekį, todėl atnaujinkite savo įgūdžius, tobulinkite juos ir imkitės sudėtingesnių užduočių, taip sustiprindami savo patikimumą vadovybės akyse.

Tai taktika, kuri padės greičiau pasiekti norimų rezultatų.

Sveikatos horoskopas 

Žiema nebus pražūtinga jūsų savijautai - tiesiog turite šiltai apsirengti ir šaltuoju metų laiku stiprinti savo imunitetą.

Pavasarį, vitaminų trūkumo laikotarpiu, geriau kruopščiai pasirūpinti savo sveikata, kad vasaros pabaigoje esamos problemos nepadidėtų.

Labiausiai pažeidžiamos sritys yra skrandis ir smegenys, todėl astrologai rekomenduoja atsargiai rinktis maistą ir rūpintis savo psichika.

Jei jaučiate lengvus blogos savijautos ar nuovargio simptomus, nedelsdami viską mesti ir pailsėti, nesikankinkite su savo sveikata.

Organizatorių nuotr.

Jei patiko straipsnis, nepamirškite pasidalinti su draugais Facebook!

Taip pat skaitykite:

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder