Burnoje tirpstantis tortas

Burnoje tirpstantis tortas - daug kokosų ir šokolado: Patiks visiems!

Šis Ferrero Raffaello tortas atskleis tobulą migdolų ir kokosų kombinaciją. Jei mylite šiuos saldainius, įsimylėsite ir šį pyragą. 

Jums reikės:

Biskvitui paruošti:

5 kiaušinių

1 stiklinės cukraus

3/4 stiklinės miltų

1 šaukštelio migdolų ekstrakto

Torto kremui paruošti:

450 g kreminio sūrio

280g kondensuoto pieno

1/2 stiklinės kokosų drožlių

1/4 stiklinės sauso pieno

1 stiklinės tirpinto sviesto

Torto sluoksniams paruošti:

1/2 stiklinės pieno

2 šaukštų kondensuoto pieno

1 stiklinės skaldytų, skrudintų migdolų

1/2 stiklinės sutrintų vanilės skonio vaflių

Torto dekoravimui:

1 stiklinės kokoso drožlių

12 Ferrero Raffaello saldainių

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 350C.

Naudokite elektrinį plaktuvą - sumaišykite kiaušinius, migdolų ekstraktą bei cukrų.

Plakite, kol mišinio masė patrigubės.

Įmaišykite miltus, maišykite tol, kol miltai susimaišys, tačiau ne ilgiau, nes tešla praras purumą.

Kepkite paruoštą biskvitą orkaitėje, apie 30 minučių. 

Paruoškite kremą.

Naudokite elektrinį plaktuvą - išplakite kreminį sūrį, sviestą ir kondensuotą pieną.

Vėliau įmaišykite kokosų drožles ir sauso pieno miltelius.

Plakite, kol masė taps vientisa.

Mažame dubenyje sumaišykite pieną su 2 šaukštais kondensuoto pieno. Atidėkite. Perpjaukite biskvitą į tris lygias dalis. 

Kiekvieną biskvito sluoksnį suvilgykite paruoštu pieno ir kondensuoto pieno mišiniu. 

Ant apatinio sluoksnio užtepkite paruošto kremo, vėliau jį apibarstykite skrudintais, skaldytais migdolais ir vafliais.

Pakartokite šiuos žingsnius su kitu sluoksniu.

Ant paskutinio sluoksnio kremo netepkite, uždėkite ant antro sluoksnio. 

Ištepkite paskutinį, viršutinį sluoksnį su likusiu kremu, dekoruokite su Raffaello saldainiais ir kokoso drožlėmis. 

Laikykite tortą šaldytuve per naktį, kol atsiskleis visi skoniai. 

Skanaus!

Archyvų nuotr.

GALBŪT, JŪS TAI PRALEIDOTE:

Sidebar placeholder