Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kaimietis
Kaimietis,

Vėjas, duoną reikia tiesiog valgyti😉

Rimas
Rimas ,

Tai bent patarimas , neturi ką rašyti, tai viskį marmalą peckioja! Bukapročiai 👺

Tiesa
Tiesa,

Nereikia rašyti tai ko nežinote.
Taigi duoną šeimai iškepu ir ją valgome dvi savaites. Sekančią dieną duoną supakuoju į polietileno maišelius ir sudedu į šaldiklį. Vieną kepaliuką išimame, šaldytuve atšyla ir tada valgome. Pavalgę vėl dedame į polietileno ir laikome šaldytuve. Tokui būdu išlieka pačios geriausios duonos savybės ir skonis. Mes taip darome jau daug daug metų, esame sveiki, gydytojų pagalbos dar nereikia, nors jau turime po 76 metus. Valgomą kepaliuką visada reikia laikyti šaldytuve !!!, jeigu norite patys būti sveiki ir norite sveikos, nesusenusios ir skanios duonos.

Kas per nesąmonės ?
Kas per nesąmonės ?,

Laikau duoną šaldytuve maišelyje jau daugelį metų - puikiai laikosi - nesensta, nedžiūva, nepelyja. Atsirado, mat ekspertai.

Kiauliagėjus
Kiauliagėjus ,

Ar tik į rudąjį maišiuką?

Ekonomistas
Ekonomistas,

Gal kada britų mokslininkai ir duoninę atras. Duokime jiems laiko, nebūkime tokie griežti!...

AK
AK,

Niekaip neišsausės originalioje celofano pakuotėje iš parduotuvės, laikykite šaldytuve, antraip pelys.

Tačiau
Tačiau,

duona greitai supelyjantis produktas ( pelėsiai labai kenksmingi kepenims ), todėl duoną nereikėtų ilgai laikyti nesuvalgytą. O geriausia laikyti t i k šaldytuve, patikėkite manimi!

Dėmesio! Jūs skaitote komentarų skiltį. Komentarus rašo naujienų portalo VE.lt skaitytojai. Nuomonės nėra redaguojamos ar patikrinamos. Skaitytojų diskusijos turinys neatspindi redakcijos nuomonės.