Itališkas receptas: toks skanus ir paprastas, kad gaminsite jį beveik kasdien!

Šį patiekalą gaminu kiekvieną savaitę. Tai paprasta, greita ir labai skanu! Šį lengvą itališką vištienos Alfredo receptą gali paruošti kiekvienas.

Sudedamosios dalys:

- 4 vištienos šlaunelės

- 4 skiltelės česnako

- 250 gramų grybų

- 250 gramų makaronų

- 1 svogūnas

- 30 gramų parmezano sūrio

- 200 mililitrų plaktos grietinėlės

- Kalendra

Gaminimas:

Supjaustykite vištieną juostelėmis.

Susmulkinkite svogūną kubeliais.

Tuomet supjauskite pievagrybius.

Susmulkinkite česnaką ir kalendrą.

Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite vištienos juosteles. Kepkite 15 minučių.

Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

Iškeptą vištieną išimkite iš keptuvės ir padėkite į šoną.

Tada suberkite susmulkintus svogūnus, česnakus ir apkepkite 5 minutes ir tuomet suberkite pievagrybius.

Supilkite grietinėlę ir patroškinkite. Sudėkite keptą vištieną ir smulkintą kalendrą.

Išvirtus makaronus sudėkite į keptuvę su visais likusiais ingredientais.

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder