Nėra nieko dieviškesnio, nei išsitiesti ant sofos su pyrago gabalėliu ir arbatos puodeliu.
Ir nors visuose didžiuosiuose prekybos centruose yra daugybė skanių „parduotuvinių“ pyragų, gaminti juos namuose yra daug smagiau.
Naminio pyrago kepimas ir dekoravimas gali užtrukti valandas, o nors tai labai smagus ir atpalaiduojantis procesas, kartais kepėjai tiesiog nori lengvo deserto.
Įsidėmėkite šį mikrobangų krosnelės puodelio pyragą, kurį BBC Good Food apibūdino kaip „greitai paruošiamą braunio versiją“.
Šis receptas tinka vienam ir puikiai tinka ramiai praleisti naktį. Arba pakvieskite svečius ir pasigaminkite mikrobangų krosnelės pyrago visiems.
„Norite greitai paruošiamo „braunio“ recepto? Pabandykite pasigaminti šį paprastą mikrobangų krosnelės pyragą su parduotuvės spintelės ingredientais.
Maisto receptų platforma rekomendavo suporuoti šį receptą su kitu skaniu skanėstu – kaušeliu vanilinių ledų.
Kaip apibūdino BBC Good Food, tai „lengva“ užduotis, kurią paruošti užtrunka vos penkias minutes, o gaminimas – dar dvi minutes.
Daugelis kepėjų turės šiuos ingredientus namuose, todėl nereikės vaikščioti po prekybos centrą ir ploninti piniginės.
Ingridientai:
- 4 šaukštai savaime kylančių miltų
- 4 šaukštai cukraus pudros
- 2 šaukštai kakavos miltelių
- 1 vidutinis kiaušinis
- 3 šaukštai pieno
- 3 šaukštai augalinio aliejaus aliejaus
- Keli lašai vanilės esencijos ar kitos esencijos (gerai tinka apelsinas ar pipirmėtė)
- 2 šaukštai šokolado drožlių, riešutų ar razinų ir pan (nebūtina)
Gaminimo eiga:
- Į didžiausią turimą puodelį, prieš sumaišydami ingredientus, suberkite savaime iškylančius miltus, cukraus pudrą ir kakavos miltelius. Svarbu, kad tai būtų didelis puodelis, nes pyragas mikrobangų krosnelėje gerokai iškils.
- Įplakite vieną vidutinį kiaušinį ir išmaišykite. Jei šiame etape liko sauso mišinio – nepergyvenkite.
- Supilkite pieną, augalinį aliejų ir vanilės esenciją ir išmaišykite iki vientisos masės. Jei norite, pridėkite šokolado drožlių, riešutų ar razinų ir vėl išmaišykite.
- Įdėkite puodelį į mikrobangų krosnelės vidų ir kepkite aukštoje temperatūroje nuo pusantros iki dviejų minučių arba tol, kol jis nustos kilti ir taps tvirtas.
Rašyti komentarą