Ingredientai:
2 šaukštai sūdyto sviesto
2 valgomieji šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
3 susmulkintos česnako skiltelės
1 valgomasis šaukštas smulkinto šviežio raudonėlio
čili dribsnių
1/3 puodelio pomidorų pastos
2 puodeliai "Anellini" arba kitų mažų makaronų
druskos ir juodųjų pipirų
1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio paprikos
1 puodelis tarkuoto parmezano sūrio
1/2 puodelio tarkuoto pekorino sūrio
1/2 puodelio šviežių bazilikų
Gaminimas:
1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą, alyvuogių aliejų, česnaką, raudonėlį ir čili dribsnius. Kaitinkite, kol sviestas taps auksinis, apie 5 minutes.
2. Sumažinkite ugnį iki silpnos, įmaišykite pomidorų pastą. Virkite 1-2 minutes, tada supilkite 3 puodelius vandens. Užvirinkite ant didelės ugnies. Sudėkite makaronus, svogūnų miltelius, papriką, pagardinkite druska ir pipirais. Dažnai maišydami virkite, kol makaronai bus al dente, apie 12 minučių.
3. Įmaišykite parmezaną, pekoriną ir bazilikus, kol sūris išsilydys.
4. Patiekite iš karto pabarstę šviežiais bazilikais. Valgykite!
Šaltinis: www.halfbakedharvest.com
Rašyti komentarą