Itin lengvi naminiai sūrio kupini spagečiai

Šis itin lengvų naminių sūrių spagečių dubenėlis yra puikus receptas užimtiems savaitės vakarams ir išrankiems valgytojams. Nedideli O formos makaronai, česnakinis sviestas, žolelės ir pomidorų pasta verdami kartu, kol išvirs. Tada į mišinį įmaišoma sauja tarkuotų parmezano ir pekorino sūrių. Kartu jie sukuria kreminius, sūrius O formos spagečių makaronus, kurie yra sveiki, skanūs ir smagūs. Šie paprasti makaronai pagaminami viename puode vos per 25 minutes, o jūsų šeima taps dėl jų apsėsta!

Ingredientai:

2 šaukštai sūdyto sviesto

2 valgomieji šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus

3 susmulkintos česnako skiltelės

1 valgomasis šaukštas smulkinto šviežio raudonėlio

čili dribsnių

1/3 puodelio pomidorų pastos

2 puodeliai "Anellini" arba kitų mažų makaronų

druskos ir juodųjų pipirų

1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių

1/2 arbatinio šaukštelio paprikos

1 puodelis tarkuoto parmezano sūrio

1/2 puodelio tarkuoto pekorino sūrio

1/2 puodelio šviežių bazilikų

Gaminimas:

1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą, alyvuogių aliejų, česnaką, raudonėlį ir čili dribsnius. Kaitinkite, kol sviestas taps auksinis, apie 5 minutes.

2. Sumažinkite ugnį iki silpnos, įmaišykite pomidorų pastą. Virkite 1-2 minutes, tada supilkite 3 puodelius vandens. Užvirinkite ant didelės ugnies. Sudėkite makaronus, svogūnų miltelius, papriką, pagardinkite druska ir pipirais. Dažnai maišydami virkite, kol makaronai bus al dente, apie 12 minučių.

3. Įmaišykite parmezaną, pekoriną ir bazilikus, kol sūris išsilydys.

4. Patiekite iš karto pabarstę šviežiais bazilikais. Valgykite!

Šaltinis: www.halfbakedharvest.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder