Itin maistingos salotos, kurias privalote išbandyti po sporto

Liesa vištiena ir bolivinė balanda yra puikūs baltymų šaltiniai. Geriausias savybes gausite, jei šias salotas valgysite iki 50 minučių po treniruotės.

Jums reikės:

60 g bolivinės balandos sėklų

1/4 mažo agurko

Salotų

1/2 mažos morkos

1/2 obuolio

1 pomidoro

1/2-1 raudonosios čili paprikos

2 pluoštelių mėtos lapelių

1 mažos saujos špinatų

1 žaliosios citrinos

1 šaukšto jogurto

1 šaukštelio čili padažo

80g keptos vištienos krūtinėlės

Pipirnės papuošimui

Gaminimas:

Išvirkite bolivinę balandą pagal instrukcijas, nusausinkite.

Suraskite didelę pjaustymo lentelę ir supjaustykite agurką, salotas, morką, obuolį bei pomidorą.

Smulkiai supjaustykite chilli pipirą, sudėkite mėtas bei špinatus.

Įspauskite žaliosios citrinos sulčių ir įdėkite šaukštelį natūralaus jogurto.

Apšlakstykite chilli padažo, perpjaustykite viską kartu, jog įsigertų aromatai.

Sumaišykite bolivinę balandą, sudėkite supjaustytą keptą vištieną.

Paraugaukite ir pagardinkite pipirais ir druska.

Patiekite dubenėlyje, dekoruokite pipirne.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder