Kaip pagerinti raudonojo vyno skonį, jei jis rūgštus: 1920-ųjų triukas

(2)

Dėl šio triuko vynas paverčiamas gėrimu, vadinamu "Calimocho".

Prieš vakarėlį ar šventę nėra nieko labiau nuviliančio nei nusipirkti vyno ir sužinoti, kad jo skonis primena tikrą actą.

Socialiniuose tinkluose pasirodė senas XX a. trečiojo dešimtmečio gudrybė, kuri gali padėti ištaisyti šią situaciją, nors kai kas ją kritikuoja, rašo "Daily Mirror".

"Perduodama informacija nėra nauja, ją greičiau atranda visai nauja žmonių karta.

Ir nors daugelį šis triukas nustebino, kai kurie jį laikė "nusikaltimu" prieš alkoholį", - teigiama leidinyje.

Triukas vyną paverčia gėrimu, vadinamu Calimocho, kuris žinomas nuo 1920 m. ir kilęs iš Ispanijos pakrantės miesto Algorto senojo uosto rajono.

Tai lengvai geriamas gėrimas, kurį sudaro raudonasis vynas ir kola:

Vieno festivalio organizatoriai pastebėjo, kad vynas yra rūgštus, todėl, norėdami išlyginti skonį, į jį įpylė kolos, ir taip atsirado šis gėrimas ir triukas.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder