Kaip sukurti tobulą dešryčių ir sūrių lentą šventei?

Kaip sukurti tobulą dešryčių ir sūrių lentą šventei?

Sužinokite, kaip pasigaminti absoliučiai tobulą užkandžių lėkštę! Tai neįtikėtinai paprasta ir tikrai patiks visiems jūsų svečiams! Patiekiama su vytinta mėsa, šviežiais sūriais, artišokų širdelėmis, alyvuogėmis, riešutais, paprika ir focaccia!

INGREDIENTAI:

220 g mozzarella rutuliukų

1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus

1 valgomasis šaukštas kapotų šviežių petražolių lapelių

Žiupsnelis grūstų raudonųjų pipirų dribsnių, nebūtina

220 g Asiago sūrio, plonais griežinėliais

220 g provolono sūrio, plonais griežinėliais

220 g parmezano sūrio, kubeliais

170 g supjaustyto prosciutto kumpio

170 g saliamio, plonais griežinėliais

80 g pepperoni, plonai supjaustyti

1 puodelis marinuotų artišokų širdelių, nusausintų

1 stiklinė sumaišytų alyvuogių, nusausintų

½ puodelio pipirų

½ puodelio migdolų

1 kepalas focaccia duonos, paskrudintas ir supjaustytas

INSTRUKCIJOS:

Nedideliame dubenyje sumaišykite mozzarella, alyvuogių aliejų, petražoles ir raudonųjų pipirų dribsnius, jei naudojate.

Ant lėkštės ar medinės sūrio lentos išdėliokite mozzarella mišinį, sūrius, prosciutto, saliamius, pepperoni, artišokų širdeles, alyvuoges, pipirus, migdolus ir duoną.

Skanaus!

Parengta pagal:www.damndelicious.net

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder