© deliciousmagazine.co.uk
Kamado kepsninėje kepti karameliniai persikai - tobulas rudens desertas
Jums reikės:
15 g sviesto
30 g cukraus
10 g skysto medaus
15 g migdolų (skaldytų)
žiupsnelio druskos
2-3 šaukštų plaktos grietinėlės
3-4 pjaustytų persikų
plaktos grietinėlės patiekimui
Gaminimas:
Padažo keptuvėje sumaišykite sviestą, cukrų ir medų. Užvirinkite mišinį ir virkite apie 5-8 minutes mažoje kaitroje, kol tekstūra ir spalva taps panaši į karamelę.
Sudėkite skaldytus migdolus ir apibarstykite žiupsneliu druskos.
Kai migdolai taps apkepę, nuimkite keptuvę nuo kaitros ir įmaišykite grietinėlę. Atidėkite padažą atvėsti.
Kamado tipo kepsninėje kepkite pjaustytus persikus, kol šie taps šiek tiek minkšti - apie 5 minutes.
Patiekite persikus su šiltu karamelės sirupu ir plakta grietinėle.
Skanaus!
Rašyti komentarą