Kamado kepsninėje kepti karameliniai persikai - tobulas rudens desertas

Grilinti persikai su migdoliniu karamelės padažu - privalote išbandyti šį receptą savo kamado tipo kepsninėje!

Jums reikės:

15 g sviesto

30 g cukraus

10 g skysto medaus

15 g migdolų (skaldytų)

žiupsnelio druskos

2-3 šaukštų plaktos grietinėlės

3-4 pjaustytų persikų 

plaktos grietinėlės patiekimui

Gaminimas:

Padažo keptuvėje sumaišykite sviestą, cukrų ir medų. Užvirinkite mišinį ir virkite apie 5-8 minutes mažoje kaitroje, kol tekstūra ir spalva taps panaši į karamelę.

Sudėkite skaldytus migdolus ir apibarstykite žiupsneliu druskos.

Kai migdolai taps apkepę, nuimkite keptuvę nuo kaitros ir įmaišykite grietinėlę. Atidėkite padažą atvėsti. 

Kamado tipo kepsninėje kepkite pjaustytus persikus, kol šie taps šiek tiek minkšti - apie 5 minutes. 

Patiekite persikus su šiltu karamelės sirupu ir plakta grietinėle. 

Skanaus!

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder