Varškė

Kas nutiks, jei į savo kasdienę mitybą įtrauksite varškės: rezultatai jus šokiruos

(3)

Kiekviena moteris svajoja kuo ilgiau atrodyti jaunai ir gražiai. Yra du produktai, kurie puikiai dera tarpusavyje, yra lengvai virškinami ir gali padėti išsaugoti jaunystę.

Varškė ir grietinė - nauda

Šių dviejų produktų derinys teigiamai veikia odą, nagus ir plaukus, hormonus ir, kai kurių mokslininkų teigimu, net reprodukcinę sistemą.

Kada geriau valgyti varškę su grietine?

Daugeliui kyla klausimas, ar varškę su grietine pusryčiams - galima ir net reikėtų. Ryte ir vakare toks maistas prisidės prie jūsų lieknumo. 

Kaip pasirinkti varškę su grietine

Geriausia rinktis riebią 6-9 % varškę. Iš neriebaus produkto negausite jokios naudos.

Ji būna įvairių formų: grūdėta, minkšta ir net varškės jogurto pavidalo. Geriausia valgyti naminius produktus - tai pasakytina ir apie varškę, ir apie grietinę.

Geriau rinktis ir riebesnę.

Kaip pasigaminti varškę su grietine

Proporcijas reikėtų nustatyti individualiai pagal skonį. Tačiau net ir tokiame paprastame patiekale yra niuansų.

Pavyzdžiui, varškę reikia pertrinti ir tik tada užpilti grietine.

Jei pageidaujama, galutinį produktą galima pagaminti sūrų arba saldų. 

Taip pat į sūrią varškę galima įdėti šviežiai susmulkintų prieskoninių žolelių ir šiek tiek česnako, kad jis būtų aštresnis.

Kita vertus, saldusis varškės varškės pusgaminis suteikia galimybę nevaržomai veikti.

Galite naudoti džiovintus vaisius, cukruotus vaisius, šviežius vaisius ir uogas - ypač skanu ir naudinga, jei imsite bananų.

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder