Kepti, nuostabaus skonio ricotta makaronai

Kepti, nuostabaus skonio ricotta makaronai

Šie makaronai itin paprastai paruošiami, tačiau be galo aromatingi ir skanūs. Šio recepto paslaptis - prieskoninės žolelės, aliejus ir actas, kuris suteikia ricotta sūriui itin daug žavesio.

Jums reikės:

30g oregano

3 skiltelių česnako

alyvuogių aliejaus

raudonojo vyno acto

400g vynuoginių pomidorų

1 raudonosios paprikos

1 geltonosios paprikos

1 svogūno

2 raudonųjų čili pipirų

1 šaukštelio kaparėlių

250g ricotta sūrio

450g makaronų

30g parmezano tipo sūrio

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Nuskinkite oregano lapelius, sutrinkite į košelę, pagardinkite druska.

Nulupkite ir sutrinkite svogūną, pagardinkite 3 šaukštais alyvuogių aliejaus ir 1 šaukšteliu acto. Pagardinkite pipirais.

Perpjaukite pomidorus, stambiai supjaustykite paprikas, svogūną, supjaustykite čili pipirus ir sudėkite į didelį kepimo indą su kaparėliais.

Supilkite paruoštą aliejų ir sumaišykite.

Palikite šiek tiek vietos indo centre, įdėkite ten ricotta sūrį ir ištrinkite likusiu aliejumi. Į kepimo indą įpilkite šiek tiek vandens, įdėkite kepti į orkaitę apie 50 minučių.

Kai liks 10 minučių, išvirkite makaronus pagal instrukcijas.

Nupilkite makaronų vandenį į ir jį atidėkite.

Sumaišykite makaronus su iškepusiu ricotta sūriu ir daržovėmis. Įpilkite šiek tiek makaronų vandens ir sumaišykite.

Patiekite su likusiais oregano lapeliais ir parmezano tipo sūriu.

    Gemius

    Raktažodžiai

    Rašyti komentarą

    Plain text

    • HTML žymės neleidžiamos.
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
    Sidebar placeholder