Kepti, nuostabaus skonio ricotta makaronai

Kepti, nuostabaus skonio ricotta makaronai

Šie makaronai itin paprastai paruošiami, tačiau be galo aromatingi ir skanūs. Šio recepto paslaptis - prieskoninės žolelės, aliejus ir actas, kuris suteikia ricotta sūriui itin daug žavesio.

Jums reikės:

30g oregano

3 skiltelių česnako

alyvuogių aliejaus

raudonojo vyno acto

400g vynuoginių pomidorų

1 raudonosios paprikos

1 geltonosios paprikos

1 svogūno

2 raudonųjų čili pipirų

1 šaukštelio kaparėlių

250g ricotta sūrio

450g makaronų

30g parmezano tipo sūrio

Gaminimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 180C. Nuskinkite oregano lapelius, sutrinkite į košelę, pagardinkite druska.

Nulupkite ir sutrinkite svogūną, pagardinkite 3 šaukštais alyvuogių aliejaus ir 1 šaukšteliu acto. Pagardinkite pipirais.

Perpjaukite pomidorus, stambiai supjaustykite paprikas, svogūną, supjaustykite čili pipirus ir sudėkite į didelį kepimo indą su kaparėliais.

Supilkite paruoštą aliejų ir sumaišykite.

Palikite šiek tiek vietos indo centre, įdėkite ten ricotta sūrį ir ištrinkite likusiu aliejumi. Į kepimo indą įpilkite šiek tiek vandens, įdėkite kepti į orkaitę apie 50 minučių.

Kai liks 10 minučių, išvirkite makaronus pagal instrukcijas.

Nupilkite makaronų vandenį į ir jį atidėkite.

Sumaišykite makaronus su iškepusiu ricotta sūriu ir daržovėmis. Įpilkite šiek tiek makaronų vandens ir sumaišykite.

Patiekite su likusiais oregano lapeliais ir parmezano tipo sūriu.

    Skaitomiausi portalai

    Raktažodžiai

    Rašyti komentarą

    Plain text

    • HTML žymės neleidžiamos.
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
    Sidebar placeholder