smidrai

Kepti smidrai - puikus garnyras šventėms

Pasidalintu receptu leisime pasimėgauti išraiškingu jų skoniu.

 

Ingredientai

1 svaras šviežių šparagų, nukirptais galais

1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus

1 šaukštas duonos prieskonių arba daugiau/mažiau pagal skonį

smulkios jūros druskos

Paruošimas

Įkaitinkite orkaitę iki 220° C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.

Dėkite smidrus ant kepimo skardos ir tolygiai apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Apsukiokite, kad smidrai tolygiai pasidengtų aliejumi. Tada vėl išdėliokite juos lygiu sluoksniu ir tolygiai apibarstykite duonos prieskoniais.

Kepkite 10-15 minučių arba tol, kol smidrai pasieks norimą apskrudimo lygį.

Paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite papildomai druska.

Prengta pagal: www.gimmesomeoven.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder