Kinų leidinyje nurodoma, kurių vištienos dalių geriau nevalgyti

(8)

Virtuvės šefai pasidalijo informacija, kurios vištienos skerdenos dalies reikėtų vengti. Tiesą sakant, daugelis žmonių tai valgo reguliariai ir su malonumu.

Žalinga ne tik figūrai

Pavyzdžiui, reikėtų vengti vištienos odos.

Tiesa ta, kad jį sudaro beveik vien tik riebalai.

Paplitęs įsitikinimas, kad blauzdų, šlaunelių ir vištienos krūtinėlės oda yra puikus kolageno skaidulų šaltinis.

Iš tikrųjų tai toli gražu neatitinka tiesos.

Ši vištienos dalis nesuteikia daug kolageno, tačiau ji gali lengvai pakenkti jūsų figūrai.

Be to, vištienos odoje yra daug bakterijų.

Draudžiamų maisto produktų sąraše antroje vietoje yra vištienos plaučiai.

Pasirodo, net tinkamai apdorojant aukštoje temperatūroje negalima visiškai pašalinti visų parazitų.

Tai gali būti pavojinga, nes žmonės gali užsikrėsti pavojingomis infekcinėmis ligomis.

Tas pats pasakytina ir apie vištienos skrandį ir uodegą.

Jei žmogus dažnai valgo vištienos galvas, tai gali būti pavojinga jo sveikatai.

Tai, kad kenksmingos medžiagos kaupiasi paukščio galvos dalyje.

Laimei, kai kurių iš pirmiau išvardytų medžiagų mūsų patiekaluose beveik nėra.

Vis dėlto vištienos mėgėjai turėtų daugiau dėmesio skirti savo mitybai.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Šaltinis: 24l7-news.com

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder