Kreminė, burnoje tirpstanti itališka vištiena - išbandykite

Įsivaizduokite, jog esate Italijoje, Toskanoje. Esate apsirengęs lengvais drabužiais, stebite jūrą. Ar jau užsinorėjote nusipirkti skrydžio bilietus? O kas, jei galite pajausti Italijos skonį namuose? Šis vištienos receptas jus nustebins. Paragavę tikrai ištarsite "tai amore".

Archyvų nuotr.

4 porcijoms jums reikės:

4 vištienos kulšelių

2 šaukštelių druskos vištienai

1 šaukštelio pipirų vištienai

1 šaukšto aliejaus

3 pjaustytų česnako skiltelių

1/2 svogūno

1 pomidoro

2 stiklinių špinatų

2 stiklinių riebios grietinėlės

1 šaukštelio druskos

1 šaukštelio pipirų

1/2 parmezano sūrio

2 šaukštelių šviežių pjaustytų petražolių

Archyvų nuotr.

Gaminimas:

Paruoškite vištieną, užbarstykite druskos bei pipirų.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų.

Kepkite keptuvėje vištieną apie 13 minučių. Vištienos odelė turėtų tapti kieta.

Apverskite vištieną ir kepkite dar 15 minučių. Išimkite vištieną iš keptuvės.

Į keptuvę įdėkite špinatus, pjaustytą pomidorą, svogūną. Kepkite, kol špinatai taps minkšti.

Įpilkite grietinėlę.

Įdėkite sūrio, petražolių ir kepkite, kol padažas įgaus tirštesnę konsistenciją.

Sumaišykite padažą su iškepta vištiena. 

Skanaus.

Video:

    Raktažodžiai

    Rašyti komentarą

    Plain text

    • HTML žymės neleidžiamos.
    • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
    • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
    Sidebar placeholder